Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciuperci murate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata ciupercile bine, se spala si se pun la fiert cc 30 min la foc mic.Intre timp se pun la fiert si otetul cu

detalii rețetă—

Gogosari pentru iarna

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se da apa cu zaharul si otetul in fiert, se adauga foi de dafin, frunze de telina, boabe de piper, boabe de msutar

detalii rețetă—

Gogosari in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii. Se aseaza intr-un vas, iar peste ei se pune otetul,

detalii rețetă—

Rosii marinate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru un borcan de 3 litri se aseaza rosiile cu morcovul, ceapa rondele si frunze de telina in borcan. Se

detalii rețetă—

Gogosari in zahar si otet pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Gogosarii in zahar si otet sunt foarte gustosi si se pun la borcan pentru iarna. Pentru acestia aveti nevoie doar

detalii rețetă—

Muraturi asortate pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru muraturile asortate 9 l de apa se fierb cu 300 g sare mare, 100 g zahar, foi de dafin, piper si boabe de

detalii rețetă—

Gogosari murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru gogosarii murati aveti nevoie de 10 kg gogosari, 1 kg zahar, 1 l de ulei, 1 l de otet, piper.

detalii rețetă—

Muraturi picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

La 1 l otet de vin se adauga 2 l de apa, 50 gr sare si 50 gr miere sau zahar, 10 boabe de piper, 15 boabe

detalii rețetă—

Gogosari murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gogosarii se taie in jumatati si se pun in borcane. Peste ei se toarna otetul fiert cu zahar (1 l otet la 5-6

detalii rețetă—

Salata de gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata gogosarii de cotor si seminte si se taie in felii mai mari. Intr-o cratita se toarna otetul,

detalii rețetă—

Struguri la murat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

3 kg de struguri ( ea pune negri, dar poti folosi orice soi), faci un sirop din 1 l otet , 250 ml apa, 750 gr

detalii rețetă—

Prune in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Prunele spalate se asaza intr-un vas de portelan. Se fierbe apa cu zaharul, otetul, coaja rasa de lamaie si

detalii rețetă—

Gogosari murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie marunt si se amesteca ingredientele mai sus enuntate, se calesc 15 min, se adauga otetul, zaharul, sarea.

detalii rețetă—

Gogosari la otet cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amesetcul clocoteste. Se spala gogosarii,

detalii rețetă—