Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogonele in saramura

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15m 

Anul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai

detalii rețetă—

Ciuperci murate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata ciupercile bine, se spala si se pun la fiert cc 30 min la foc mic.Intre timp se pun la fiert si otetul cu

detalii rețetă—

Gogosari in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii. Se aseaza intr-un vas, iar peste ei se pune otetul,

detalii rețetă—

Ceapa rosie murata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ceapa se curata si se taie rondele. Rondelele se aseaza in borcan impreuna cu ardeiul iute taiat bucatele si

detalii rețetă—

Varza murata cu hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru reteta de varza murata cu hrean se aleg verze indesate care sa aiba frunza subtire, se curata, se spala si i

detalii rețetă—

Varza murata cu gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a face varza murata cu gutui intai spalam un borcan de 5 l sau doua borcane de 2,7 l. Inlaturand cocenele si

detalii rețetă—

Reteta munteneasca de gogosari murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala bine gogosarii si se curata se indeparteaza coceanul si toate semintele si se obtine la final felii

detalii rețetă—

Varza murata la butoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Varza murata la butoi este unul dintre ingredientele cele mai populare in bucataria traditionala romaneasca. Pentru

detalii rețetă—

Rosii pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru rosiile pentru iarna, in butoiul curat, printre rosii si frunze de vita de vie, se pun intercalat hrean,

detalii rețetă—

Salata de gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Salata de gogosari este gustoasa si se pregateste usor. Va trebuie 3 kg gogosari curatati si taiati ca pentru

detalii rețetă—

Gogosari murati felii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru gogosarii murati felii, 4-5 kg de gogosari se spala, se curata si se taie felii late de un centimetru.

detalii rețetă—

Vinete murate, picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora,

detalii rețetă—

Varza rosie murata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Varza se curata si se toaca foarte subtire. Se amesteca cu sarea si se lasa aproximativ 2-3 ore asa. Intre timp se

detalii rețetă—

Varza murata la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga

detalii rețetă—