Borsuri

Bors de sfecla
Borsuri

Bors de sfecla

Sfecla rosie se curata, se taie fidea si se pune la fiert in apa rece cu sare, sa nu-si piarda culoarea, si ceapa tocata. Se...

Bors de sfecla
Bors de dovlecel si ardei gras
Borsuri

Bors de dovlecel si ardei gras

Se pun la fiert, in apa rece cu sare, rosiile taiate felii, ardeii grasi taiati fidea, ceapa tocata marunt. Dupa cca 10...

Bors de dovlecel si ardei gras
Bors cu slanina si varza
Borsuri

Bors cu slanina si varza

Carnea spalata se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a dat in clocot, se ia...

Bors cu slanina si varza
Bors de iepure vinat
Borsuri

Bors de iepure vinat

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu...

Bors de iepure vinat
Bors de fasole grasa cu rosii si smintina
Borsuri

Bors de fasole grasa cu rosii si smintina

Se pune la fiert fasolea in apa clocotita cu sare. Se rumeneste in ulei ceapa tocata marunt, se adauga faina si rosiile date...

Bors de fasole grasa cu rosii si smintina
Bors de urzici
Borsuri

Bors de urzici

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugind apoi faina, boiaua si sarea. Se toarna apa si, dupa ce da un...

Bors de urzici
Bors de stevie cu macris
Borsuri

Bors de stevie cu macris

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in unt sau in ulei. Se adauga apa si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se pune orezul...

Bors de stevie cu macris
Bors de legume
Borsuri

Bors de legume

Se curata zarzavatul si se taie fideluta cubulete, la fel ca ceapa. Se incinge uleiul si se caleste morcovul si ceapa, apoi...

Bors de legume
Bors de fasole verde
Borsuri

Bors de fasole verde

Zarzavatul taiat foarte fin se prajeste in unt impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati si sarea,...

Bors de fasole verde
Bors de crap cu zarzavat
Borsuri

Bors de crap cu zarzavat

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin razatoare. Cind...

Bors de crap cu zarzavat
Bors de loboda cu ceapa verde
Borsuri

Bors de loboda cu ceapa verde

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda si ceapa...

Bors de loboda cu ceapa verde
Bors de loboda
Borsuri

Bors de loboda

Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta sau date pe razatoare impreuna cu ceapa curatate si...

Bors de loboda
Bors de fasole boabe
Borsuri

Bors de fasole boabe

Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote se schimba...

Bors de fasole boabe
Bors de loboda cu legume
Borsuri

Bors de loboda cu legume

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de ceapa...

Bors de loboda cu legume
Bors de crap
Borsuri

Bors de crap

Se taie marunt ceapa si zarzavatul de supa si se pun la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga orezul curatat...

Bors de crap
Bors taranesc
Borsuri

Bors taranesc

Zarzavatul curatat si spalat se taie marunt si se prajeste usor in ulei, adaugind la urma si faina. Se adauga apa, cartofii...

Bors taranesc
Bors de gaina cu loboda
Borsuri

Bors de gaina cu loboda

Se curata gaina, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a pus ceapa si sarea. In timp ce gaina fierbe...

Bors de gaina cu loboda
Bors de ciuperci
Borsuri

Bors de ciuperci

Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa...

Bors de ciuperci
Bors de dovlecei
Borsuri

Bors de dovlecei

Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi dovleceii....

Bors de dovlecei
Bors de urzici cu boia
Borsuri

Bors de urzici cu boia

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregateste rintasul in care...

Bors de urzici cu boia
Bors de perisoare
Borsuri

Bors de perisoare

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper,...

Bors de perisoare
Bors din carne de miel
Borsuri

Bors din carne de miel

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se ia apoi...

Bors din carne de miel
Bors de primavara
Borsuri

Bors de primavara

Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si...

Bors de primavara
Bors de loboda cu usturoi
Borsuri

Bors de loboda cu usturoi

Loboda se spala in multe ape, se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu ceapa tocata marunt si cu orezul...

Bors de loboda cu usturoi
Bors de peste
Borsuri

Bors de peste

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire. Dupa ce s-a fiert...

Bors de peste
Bors de hribi
Borsuri

Bors de hribi

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza...

Bors de hribi
Bors de iepure
Borsuri

Bors de iepure

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul dat prin...

Bors de iepure
Bors moldovenesc
Borsuri

Bors moldovenesc

Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se...

Bors moldovenesc
Bors de peste cu praz
Borsuri

Bors de peste cu praz

Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de...

Bors de peste cu praz
Bors ucrainean cu slanina
Borsuri

Bors ucrainean cu slanina

Se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se taie pai. Sfecla se fierbe inabusit 20-30...

Bors ucrainean cu slanina
Bors de gaina
Borsuri

Bors de gaina

Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul ras pe...

Bors de gaina
Bors "Padis"
Borsuri

Bors "Padis"

In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul...

Bors "Padis"
Bors cu carne de vita si tarhon
Borsuri

Bors cu carne de vita si tarhon

Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si...

Bors cu carne de vita si tarhon
Bors de vita cu perisoare
Borsuri

Bors de vita cu perisoare

Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se...

Bors de vita cu perisoare
Bors de dovlecei cu marar
Borsuri

Bors de dovlecei cu marar

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si...

Bors de dovlecei cu marar
Bors de loboda cu smintina
Borsuri

Bors de loboda cu smintina

Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul,...

Bors de loboda cu smintina
Bors rusesc cu dafin
Borsuri

Bors rusesc cu dafin

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in...

Bors rusesc cu dafin
Bors de stiuca
Borsuri

Bors de stiuca

Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul...

Bors de stiuca
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia