Pentru borsul ardelenesc cu fasole boabe fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore si se pune la...
Bors ardelenesc cu fasole boabe
Pentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se curata, se...
Bors cu carne de mielPentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga...
Bors de afumaturaCiorba de perisoare de peste este o supa delicioasa si sanatoasa. Am tocat legumele marunt. Am pus ceapa la calit in putin...
Ciorba de perisoare de peste
Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata se taie...
Bors rusesc cu carne si legumeBors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.Pentru aceasta reteta va trebuie o jumatate de piept de...
Bors de perisoare de puiBors de dovlecei cu smantana este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta reteta de bors va trebuie 800 g dovlecei.
Bors de dovlecei cu smantana
Bors de zarzavat cu orez este o reteta culinara care contine: morcovi, patrunjel, pastarnac.
Bors de zarzavat cu orez
Bors de gaina este o supa foarte gustoasa si sanatoasa. Pentru a prepara acest fel de mancare e nevoie de: apa, bors,...
Bors de gaina
Pentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde, leustean,...
Bors de vaca
Pentru a prepara aceasta reteta de bors din carne de vitel, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, orez,...
Bors din carne de vitel
Pentru a prepara aceasta reteta de Bors de miel cu orez, sunt necesare ingredientele: carne de miel, bors, ceapa verde, orez,...
Bors de miel cu orez
Pentru a prepara aceasta reteta de bors de berbec cu loboda, sunt necesare urmatoarele ingrediente: loboda, morcov,...
Bors de berbec cu lobodaPentru a prepara aceasta reteta de bors de gaina sunt necesare urmatoarele ingrediente: gaina, bors, apa, morcov, patrunjel,...
Bors de gaina
Pentru a prepara aceasta reteta de bors cu perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: cartofi, morcovi, ceapa,...
Bors cu perisoare
Aceasta reteta de bors este una foarte gustoasa si usor de preparat. Aveti nevoie de fasole, ceapa, ardei, telina, morcov,...
Bors de fasole neagraAceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa, rosii, morcovi,...
Bors de peste
Borsul cu legume este o reteta savuroasa si plina de vitamine. Pentru prepararea acestei retete de bors aveti nevoie de...
Bors de legume
Gasiti aceasta reteta de bors de peste alaturi de alte retete cu peste pe culinar.ro. Pentru acest bors aveti nevoie de...
Bors de peste
Borsul cu carne de oaie este una din cele mai gustoase borsuri pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pe langa carnea de oaie...
Bors cu carne de oaie
Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si maggi bors.
Bors de fasole
Pentru borsul de praz aveti nevoie de ceapa, ardei, morcovi, dovlecei, cartofi, telina, maggi bors si bineinteles praz.
Bors taranesc cu praz
Borsul de sfecla este recomandat in cazul astmului si al bronsitelor. Se prepara din sfecla rosie, paine neagra, zahar,...
Bors de sfecla
Borsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.
Bors de porc cu zeama de varza
Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vita
Borsul de praz se prepara usor si rapid, avand nevoie doar de cateva ingrediente folosite des in bucatarie: praz, orez,...
Bors de praz
Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si...
Bors de zarzavat cu peste
Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in vitamine.
Bors de paine uscata cu leustean
Se pune fasolea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge de apa si se adauga 1 l, dupa care se pune din nou la fiert. Se...
Bors moldovenesc cu fasole boabe
Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza tocata,...
Bors de varza acra
Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie marunt. Borsul...
Bors pescaresc
Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in continuare....
Bors moldovenesc de pasare cu taitei.Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana incepe sa...
Bors de fasole uscataPunem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa adaugam treptat...
Bors de fasole cu afumaturaSe curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana...
Bors de capuri de pesteSe curata morcovul, radacina de patrunjel si de telina, ceapa, se spala si se toaca marunt apoi se pun la fiert in apa cu...
Bors de cartofiSe pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se adauga...
Bors de puiSe pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se adauga dupa...
Ciorba de porc montiCiorba de peste o reteta de ciorba delicioasa, potrivita pentru perioadele postului in care avem dezlegare la peste. O ciorba...
Ciorba de pesteLegumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei, apoi se adauga apa si se pune la fiert. Intre timp facem...
Ciorba de perisoare
Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la rosii se...
Bors cu perisoare
Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata marunt,...
Bors de miel
Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la fiert intr-un...
Bors de cartofi
Legumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste totul de...
Bors de loboda
Dovelceii se rad de coaja, se spala si se taie bucatele mici. ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii se taie marunt, iar...
Bors de dovlecei
Carnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert...
Bors din carne de vaca
Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se lasa sa...
Bors din carne de gaina
Morcovul, patrunjelul si ceapa se spala, se taie bucatele si se pun sa fiarba impreuna cu orezul intr-un litru jumatate de...
Bors de ciuperci
Fasolea se spala si se pune la fiert. Dupa cateva clocote se schimba apa. In urmatoarea apa se pun la fiert, impreuna cu...
Bors de fasole boabe
Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata...
Bors de urzici
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane