Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOInghetata de fructe made by Jamila Cuisine

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati

detalii rețetă—

Inghetata de cacao cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca cu 50 gr zahar, apoi se pune amestecul pe foc mic si se bate cu un tel pana se ingroasa. Se

detalii rețetă—

Sorbet de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe intr-o oala apa minerala, se micsoreaza focul si se adauga ciocolata rupta in bucati. Se amesteca pana se

detalii rețetă—

Inghetata de zmeura cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se incalzeste laptele si se toarna peste galbenusurile frecate cu zahar. Se amesteca bine si se fierbe intr-un vas

detalii rețetă—

Banane crocante

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Banana se curata, se zdrobeste cu o furculita, se stropeste cu zeama de lamiae si se amesteca bine. Intr-un castron

detalii rețetă—

Inghetata de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe intr-un vas laptele cu nesul. Se freaca zaharul cu galbenusurile puse pe rand. Se toarna

detalii rețetă—

Inghetata caramel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se prepara caramelul punand intr-o craticioara zaharul sa se arda. Se toarna peste el migdalele taiate fin,

detalii rețetă—

Inghetata de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toarna laptele cald peste galbenusurile amestecate cu 350 gr. zahar. Se pune cratita pe baia de apa ca sa se

detalii rețetă—

Parfe de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin,

detalii rețetă—

Parfe de ciocolata cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata

detalii rețetă—

Inghetata din lapte si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se desface amidonul cu putin lapte, se adauga zaharul si esenta dorita si se fierbe. Se ia de pe foc si se

detalii rețetă—

Inghetata de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna putin cite putin laptele clocotit cu vanilia,

detalii rețetă—

Inghetata cu ness

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se bat albusurile spuma, se bate frisca (daca este cazul), se freaca galbenusurile cu zaharul, pina cind se topeste

detalii rețetă—