Un dulce delicios si usor de preparat.
mod de preparare
Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra, mixand pana acestea au devenit ca o crema.
Am adaugat cate o lingura de mascarpone si am mixat la viteza mica , apoi am adaugat frisca. In
cafeaua preparata, am adaugat esenta de rom si cele doua cutiute cu lapte. Intr-o tava, am pus un strat de piscoturi inmuiate in
cafeaua, unul de crema, unul de piscoturi si ultimul strat a fost de crema.
Am presarat deasupra cacao. Eu am oprit 3 linguri din crema, am pus-o intr-un posh si am ornat cu ea peste cacao.
Incearca si Prajitura cu afine, ciocolata alba si krantz
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originala, cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulciuri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe