Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulouri picante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Rulourile picante se fac usor, rapid, sunt delicioase si va vor scoate mereu din incurcatura atunci cand apare

detalii rețetă—

Rulouri de pui cu ou

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele. Amestecam condimentele si

detalii rețetă—

Rulouri picante cu vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Rulouri picante cu vinete este o mancare delicioasa pe care o puteti servi si ca fel principal si ca aperitiv. Va

detalii rețetă—

Rulou "Amicii" din piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rulourile Amicii din piept de pui sunt bune ca portii individuale, mai ales pentru o familie numeroasa sau o masa

detalii rețetă—

Rulouri de pui cu spanac si susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Rulourile de pui cu spanac si susan este o reteta simpla si eleganta. La baza retetei sta pieptul de pui. Restul

detalii rețetă—

Rulouri din piept de pui si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru a prepara aceste rulouri din piept de pui si sunca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui,

detalii rețetă—

Rulouri de pui cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de rulouri de pui cu sos de vin este recomandarea culinar.ro pentru mesele festive. Pentru a prepara aceste

detalii rețetă—

Rulouri de piept de pui cu unt si condimente

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele. Se presara cu sare si

detalii rețetă—