Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Ratatouille este o mancare de legume la cuptor, traditionala in Franta. Reteta originala este fara carne de vita.
detalii rețetă—Pentru friganelele de paine se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se moaie in lapte cu putin
detalii rețetă—Pentru friganelele de aluat se freaca bine intr-un castron un ou cu trei linguri pline de faina, cu grija sa nu se
detalii rețetă—Pentru prunele uscate cu carne se pregateste camea ca pentru mancarea cu cartofi, insa fara ceapa. Se taie carnea
detalii rețetă—Pentru gutui cu carne se pregateste carnea ca pentru mancarea cu cartofi , insa fara ceapa. Se taie carnea in
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe