Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pieptul de pui fara piele si oase, se taie in latime (se bate cu ciocanul de carne pentru a deveni mai mare si mai
detalii rețetă—Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti
detalii rețetă—Se amesteca hreanul cu suc de limette si se unge pestele cu compozitia. Se acopera si se lasa sa stea la
detalii rețetă—Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamiie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe