Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Nisetru gratinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bucatile de nisetru se asaza intr-un vas, se potrivesc la gust de sare, piper si se adauga peste ele arpagicul

detalii rețetă—

Crap inabusit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Crapul se curata, se spala si se taie bucati. Arpagicul se curata si se introduce in bucatile de arpagic. Se pune

detalii rețetă—

Crap in saramura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul, arpagicul se curata, se spala si se toata marunt. Se pun apoi la fiert cu vinul, otetul sarea,

detalii rețetă—

Ton prajit cu ghimbir ras si arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Marinati bucata de ton in putin sos de soia, timp de 1 ora. Uscati pestele prin tamponare cu un servet de hartie,

detalii rețetă—

Somon afumat cu sos de condimente

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amesteca toate ingredientele pentru sos. Da gust sosului de condimente cu arpagic si rucola. Aseaza somonii pe

detalii rețetă—

Crap in foi de dafin stropit cu vin rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata pestele, se goleste, se taie de-a lungul sirei spinarii, apoi in felii late de 4 cm. Se sareaza si se

detalii rețetă—

Zacusca de peste cu arpagic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie pestele bucati, se pune sare, se trece prin faina si se prajeste. Se taie ceapa marunt si se inabusa cit

detalii rețetă—

Crap cu arpagic

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se opareste arpagicul curatat, se prajeste in cratita cu ulei, se adauga o lingura buna de faina, se stinge cu un

detalii rețetă—