Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coltunasi cu branza deliciosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru coltunasii cu branza deliciosi se face un aluat de taitei din doua oua, insa ceva mai moale. Se intinde o

detalii rețetă—

Chiftele de gris la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru chiftelele de gris la cuptor se pune laptele sa fiarba cu un praf de sare si zahar. Cand clocoteste, se

detalii rețetă—

Papara de paine cu branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru papara de paine cu branza de oi taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se pun sa se moaie cu

detalii rețetă—

Chifle delicioase umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de

detalii rețetă—

Pilaf de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru pilaful de gris se pune apa la fiert cu putina sare. Cand apa clocoteste, se toarna o ceasca mica de gris,

detalii rețetă—

Ardei umpluti cu arpacas

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Ardeii umpluti cu arpacas se fac la fel ca ardeii umpluti cu orez; arpacasul se moaie in apa din ajun si se tine

detalii rețetă—

Ragout de soia cu avocado

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cuburile de soia se inmoaie in apa. Se scurg, apoi se prajesc in ulei de masline. Se adauga jumatate din avocado,

detalii rețetă—

Mancare de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gutuile, spalate, taiate si curatate de seminte se pun impreuna cu ceapa tocata marunt in unt, pe foc. Se lasa sa

detalii rețetă—

Mancare de smochine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se curata si se toaca marunt, dupa care se pune la calit in ulei. Smochinele, dupa ce au fost tinute in

detalii rețetă—

Gris cu lapte si sirop de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune laptele la fiert si cind clocoteste se adauga grisul in ploaie. Se pune sarea, se lasa sa fiarba un sfert

detalii rețetă—

Crochete de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune laptele la fiert si cind da in clocot se adauga grisul in ploaie. Se fierbe la foc mic, amestecind incet ca

detalii rețetă—

Mamaliga moldoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune apa sa fiarba in ceaun, se adauga sarea necesara si, cind apa clocoteste, se toarna malaiul in ploaie. Se

detalii rețetă—

Mamaliga taraneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se pune apa sa fiarba si cand este calda bine, se adauga malaiul in ploaie. Se amesteca continuu cu facaletul in

detalii rețetă—

Iahnie de fasole (de post)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie

detalii rețetă—