Tocanita de vitel cu fasole verde si castraveti de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie ceapa si se caleste in untdelemn cu carnea taiata in bucatele potrivite si data prin faina. Dupa ce s-au rumenit se toarna vinul si supa de c

ingrediente

   600 gr. ceafa de vitel
   1 ceapa mica
   200 gr. fasole verde
   250 gr. castraveti mici verzi
   60 gr. faina
   150 ml vin alb sec
   supa de carne
   marar proaspat
   cimbru
   untdelemn
   sare si piper

mod de preparare

Se taie ceapa si se caleste in untdelemn cu carnea taiata in bucatele potrivite si data prin faina. Dupa ce s-au rumenit se toarna vinul si supa de carne. Se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert la foc mic. Fasolea si castravetii taiati in patru se oparesc in apa cu sare, dupa care se strecoara. Se toaca mararul marunt, se adauga la carne, se presara cimbru si se amesteca totul cu legumele oparite, lasindu-se pe foc inca 15 minute, pina devine totul fraged.
Alte retete recomandate:








Ciulama de ciuperci


Ciorba radauteana
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel cu fasole verde si castraveti de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite