Castravetii se spala foarte bine sub jet de apa rece . Varza alba se curata si se spala, apoi se inlatura coceanul si se taie...
Castraveti murati
Ardeii tubulari cu coaja subtire si cei in forma de mar sunt cei mai potriviti pentru a fi murati. Le scoatem cotorul cu...
Ardei murati
Intai fierbem 1 litru de apa, adaugam o lingura de sare, apoi lasam sa se raceasca. Dam pe razatoare 1 kg de varza rosie,...
Ardei umpluti cu varza
Coniacul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker. Apoi se strecoara in pahare de coctail...
Coctail Atas
Vodca se pune in pahare de longdrinks racite, peste cuburi de gheata si se completeaza cu suc de portocale.
Coctail Screw Driver
Turnam in pahare bine racite ginul, siropul de zahar, zeama de lamaie si albusul de ou. Completam cu apa minerala ,...
Coctail Collins
Paharele se racesc cu gheata sparta, apoi se arunca apa rezultata din topirea ghetii. Turnam in pahar intai tequila, apoi...
Tequila Sunrise
Ginul, brandy-ul, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se adauga in pahare inalte racite, impreuna cu...
Coctail Singapore
Siropul de zahar, ginul, zeama de lamaie, albusul de ou si gheata se scutura foarte bine intr-un shaker si se strecoara in...
Coctail Silver Fizz
Vodca si vermutul se amesteca intr-un blender (pahar amestecator) cu gheata. Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.
Vodca Martini
Vermutul si vodca se amesteca intr-un shaker cu gheata maruntita. Apoi se strecoara in pahare de coctail racite.
Coctail din vodka si vermut
Ginul, lichiorul de Cointreau, zeama de lamaie si gheata se scutura intr-un shaker si se strecoara in pahare de coctail...
Coctail White Lady
Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare racite....
Whisky acru
In cupele bine racite de sampanie se toarna lichiorul-crema de Cassis. Apoi se umplu cu sampania sec foarte rece.
Coctail de sampanie
Ingredientele, cu exceptia apei minerale, se pun intr-un shaker Boston si se amesteca foarte bine cu gheata maruntita....
Coctail de vedete
Ingredientele, cu exceptia sampaniei, se amesteca bine in shaker, impreuna cu gheata, dupa care se toarna in cupele de...
Coctail Ibu
Cafeaua fierbinte se toarna in pahare inalte cu tortita, apoi se adauga bauturile. Se serveste cu frisca si presarata cu...
Cafea Irlandeza
Ingredientele se amesteca bine in shaker, impreuna cu gheata maruntita. Se toarna in pahare de coctail bine racite. Se...
Aperitiv Jack Rose
Uleiul se incinge si se caleste ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile curatate si taiate fasii, pe care le calim cu...
Salata de ciuperci suedezaDesfacem frunzele de salata (sau cicoare), le spalam, apoi le uscam. Castravetele il spalam si il curatam subtire. Curatam...
Salata cu sunca
Taiteii se fierb in apa cu putina sare, apoi se strecoara. Se clatesc cu apa rece si se scurg. Sunca, merele curatate si...
Salata de taitei cu suncaCastravetele se curata subtire, se razuieste si se puna in sita (strecurator), pentru a se scurge zeama. Amestecam...
Sos Tzatziki
Salata verde, rosia si ardeiul se taie fasii subtiri si se amesteca intr-un vas. Adaugam sare, piper, cascavalul ras si...
Salata de ton
Rosiile, cascavalul si mozarella se taie rondele si se pun intr-un vas. Uleiul din conserva de ton se amesteca cu...
Salata de ton cu rosii
Taiteii se fierb in apa putin sarata. Se strecoara, se clatesc cu apa rece, se scurg bine. Ouale se fierb, merele se curata...
Salata de taitei cu rosii si oua
Salata se spala bine, apoi se scurge. Amestecam rosiile si ouale taiate fasii, maioneza, patrunjelul tocat marunt si...
Salata de iarna
Se racesc paharele de vin alb. In paharele bine racite se toarna lichiorul- de Cassis, apoi se umplu cu vinul alb. Tort...
Coctail Aperitiv
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori