Salutare tuturor,
Am "sapat" in index si n-am gasit dieta asta. Eu am tinut-o acum vreo 3 ani, cand eram obsedata de nejte kile in plus si am luat toate curele de slabire la rand. Asta a functionat perfect, pentru ca se bazeaza pe carne (si eu sunt o maaare carnivora). In plus, dupa ce am tinut cura asta, mi s-a "taiat" pofta de dulciuri definitiv. (acum mananc o prajitura de 2 ori pe an)
Asadar: alimente permise:
- carne de pui
- carne de vita
- carne alba de peste (peste slab)
- branza de vita dietetica (d-aia cu gust de var)
- oua
Toate cele de mai sus pot fi mancate in orice cantitate si in orice combinatie, cu conditia sa nu aiba piele/grasime si sa fie fierte sau pe gratar sau la cuptor (fara ulei). NU se accepta nici un fir de salata, nici o feliute de rosie, nici o bombonica, nicio cafelutsa... etc.
Asta e TOT ce se poate manca.
In plus, se recomanda apa multa si 1 pastila de polivitamine pe zi. Daca apar probleme de "evacuare", eventual 1 laxativ din cand in cand. (Asa zice la carte, eu n-am avut problema asta).
Asa cum spuneam, se pierd 13 kg in 14 zile, iar cura
nu se tine mai mult de 2 saptamani. Daca vreti sa o repetati, lasati o pauza de 3 luni.
De asemenea (dupa cum probabil stiti), e important ca o luna-doua macar dupa dieta sa urmeze un regim alimentar echilibrat (fara fainoase, grasimi, dulciuri in exces).
E una din dietele drastice, dar daca vrei sa dai jos multe kile repede...
Sper sa va fie de folos!