No SSO cookie

Muschi de porc la gratar

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      1 kg muschi porc
      100 ml vin alb dulce
      100 ml sos soia
      2 linguri ulei
      1 lingurita miere sau zahar
      1 catel usturoi
      1 radacina ghimbir de ~4 cm
      piper proaspat macinat
    • Mod de preparare

      Pentru a obtine o marinata delicioasa amestecam usturoiul pisat, vinul, sosul de soia cu piper si ghimbir macinat. Feliem muschiul de porc si il asezam intr-un vas. Peste el punem marinata mai devreme facuta; marinata trebuie sa acopere toata carnea apoi punem vasul la rece pentru 4 ore. Dupa ce trec orele scoatem carnea din marinata si putem sa o gatim dupa bunul plac, fie pe gratar, fie pe plita sau tigaie teflonata.
    • Mod de servire

      Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi la cuptor


      Alte retete culinare recomandate


      Ciorba radauteana


      Sarmale de post


      Mancare de mazare

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.4212 :: 19.67MB