E primavara, e frumos, spanacul ne umple pietele, ar fi pacat sa nu-ti arat si cum se pregateste, nu? Adaugand
detalii rețetă—Azi va propun un fel de mancare care poate fi servit foarte bine la pranz dar si la cina . Este rapid , gustos si
detalii rețetă—Sa nu uitam ca dragostea trece prin stomac, iar pastele cu pui la cuptor, cremoase si gratinate, insotite de
detalii rețetă—Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine
detalii rețetă—• asezati faina pe blatul de lucru, facand o mica gaura in centrul acesteia, in care veti sparge ouale, la
detalii rețetă—• spalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja• puneti in
detalii rețetă—• scobiti miezul dovleceilor pentru ca acolo este punctul in care se retine foarte multa apa• taiati-i cuburi
detalii rețetă—• spalati orezul in trei ape• spalati, curatati si taiati ciupercile in 4• introduceti orezul si ciupercile
detalii rețetă—• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul
detalii rețetă—Trebuie sa ma crezi pe cuvant ca acest snack o sa dea dependenta. E super usor de facut si-o sa ajungi sa-l
detalii rețetă—Waffele cu spanac şi parmezan sunt o idee minunata de gustari/aperitive cu care sa va surprindeti invitatii, sau o
detalii rețetă—File de pastrav cu parmezan la cuptor este o reteta deosebita de peste la cuptor, o mancare cu peste delicioasa.
detalii rețetă—