piele


Salata de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele se desareaza din ajun, se curata de piele si de oase si se da prin masina de tocat. Cartofii fierti se dau

detalii rețetă—

Crema de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pestele fiert si curata de piele si oase si se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul, sarea, piperul

detalii rețetă—

Pui Szechuan rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se

detalii rețetă—

Paste spirale cu pui si bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se

detalii rețetă—

Carpaccio de saumon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se detaseaza fileurile. Se trage delicat pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea aderentei, se moaie

detalii rețetă—

Pirjoale de peste de la Bunica

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 45m 

Pestele curatat, se spala, se scoate pielea, oasele, iar carnea se trece prin masina de tocat carne cu ceapa

detalii rețetă—

Limba cu sos de mustar de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierbe limba, dupa care se curata de piele si se taie feliute. Se pregateste maioneza din untdelemn, oua,

detalii rețetă—

Pasta de cartofi cu peste afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se curata pestele de piele si de oase si se zdrobeste cu furculita. Se

detalii rețetă—

Stiuca umpluta

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune deoparte. Carnea se ia

detalii rețetă—

Scrumbie tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Scrumbia sarata se spala, se curata de piele si de oase si se lasa sa stea in lapte rece sau apa 3 ore, sa se

detalii rețetă—