Paté de pui cu ciuperci este o reteta delicata si gustoasa.Pentru pregati Paté de pui cu ciuperci aveti nevoie de
detalii rețetă—Reteta de ficatei de pasare cu salata si ciuperci contine ingrediente foarte sanatoase, printre ele se afla: ficat
detalii rețetă—Pentru acest aperitiv aveti nevoie de piept de pui, ciuperci, ardei, morcov, usturoi, unt, cascaval, patrunjel,sare
detalii rețetă—Amestecati intr-un vas supa de pui cu zeama de lamaie si vinul alb. Lasati sosul deoparte. Dati pieptul de pui prin
detalii rețetă—Puiul bine spalat si sters bine de apa , se curata de grasimea din interior, se impaneaza cu usturoi si se
detalii rețetă—Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de
detalii rețetă—Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul
detalii rețetă—Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un
detalii rețetă—Dupa ce se toaca toate marunt, se calesc: ceapa cu pieptul de pui, dovlecelul si coditele ciupercilor. Se pune si
detalii rețetă—Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam
detalii rețetă—Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si
detalii rețetă—Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o
detalii rețetă—