retete cu paste


Legume gratinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Scurgeti fasolea verde, curatati si spalati spanacul si mazarea. Pastele se pun la fiert. Cartofii se curata si se

detalii rețetă—

Vis cu paste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Foile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea

detalii rețetă—

Gratin cu paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ceapa se curata si se taie felii. La fel si prazul. Amindoua legumele se pun la calit in ulei incins. Se amesteca

detalii rețetă—

Paste spirale cu pui si bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Carnea de pui se curata de piele, se dezoseaza si se taie cubulete de marime medie. Pastele (spiralele) se

detalii rețetă—

Salata o mie de gusturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Varza se taie fin si se freaca cu sare; se lasa 5-10 minute sa se inmoaie un pic. Pastele fainoase se fierb in apa

detalii rețetă—

Urda cu marar si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Aperitivele cu marar au un gust deosebit. Pentru prepararea pastei de urda cu marar si unt avem nevoie de cateva

detalii rețetă—

Musaca cu ton si paste fainoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea

detalii rețetă—

Bors de gulii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierb legumele taiate fideluta in apa rece cu sare. Cind sint fierte pe jumatate, se adauga pastele fainoase. La

detalii rețetă—