Pentru acest tort aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, nuci, unt, lapte, ciocolata si whisky pentru acest
detalii rețetă—Siropul, whisky-ul, bitter-ul si zeama de lamaie se scutura intr-un shaker cu gheata si se strecoara in pahare
detalii rețetă—Whisky se incalzeste pe aragaz impreuna cu zaharul, si se toarna peste cafeaua fierbinte. Se poate pune si o portie
detalii rețetă—Zaharul cubic pus in tumbler se stropeste cu Angostura Bitter si se sfarma. Se pun cateva cuburi de gheata in
detalii rețetă—Se sterge bine cu hartie de bucatarie feliile de salmon, se unge pe ambele parti cu mustar si se presara putina
detalii rețetă—Se pun toate ingredientele cu exceptia cafelei si scortisoarei intr-un pahar de whisky. Se adauga cafeaua si
detalii rețetă—Se pune cafeaua in paharul incalzit. Se adauha crema de whisky si se amesteca bine. Se acopera cu frisca. Se
detalii rețetă—Se bat ouale cu zaharul foarte bine apoi se adauga pe rind laptele batut, whisky, fructele, aromele si faina
detalii rețetă—Se incinge cuptorul la termostat 7 (210°). Se dispune bucata de carne intr-o cratita, se adauga cimbrul, usturoiul
detalii rețetă—Se amesteca bine coniacul cu whisky, bitter si vermut. Se pune la rece.
detalii rețetă—