Negrese indragostite este o reteta de negresa simpla si delicioasa, pe care daca ii dati forma de inima o puteti servi de...
Negrese indragostite
Ciupercile umplute, la cuptor se prepara rapid si usor. Pe langa ciuperci, mai aveti nevoie de cascaval, marar si patrunjel.
Ciuperci umplute la cuptor
Paste milaneze sunt foarte usor de pregatit. Aveti nevoie de macaroane, sunca, limba, cascaval si ciuperci.
Paste milaneze
Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chifle turcestiBaclavaua cu alune si smochine cu foi de placinta este un desert turcesc foarte dulce si insiropat, pe cat de gustos pe atat...
Baclava cu alune si smochine
Tocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si vin.
Tocana sicilianaPentru reteta de supa de gulas aveti nevoie de carne de porc, morcovi, patrunjel, cartofi, oua, ceapa si faina.
Supa de gulas
Pentru cosuletele de legume ai nevoie de faina, oua, ulei, lapte, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac si cartofi.
Cosulete de legume
Sarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.
Sarmale cu ciuperci servite cu smantana
Mancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de...
Mancare de morcovi cu perisoare
Conopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte...
Conopida cu pesmet si smantana
Pentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.
Gogosari umpluti cu hribi
Cuibul de viespi se prepara din drojdie, zahar, oua, lapte, apa, unt, miez de nuca si esenta de vanilie.
Cuib de viespi delicios
Checul cu dovleac este un aperitiv usor de preparat. Aveti nevoie de faina, unt, oua, cascaval, smantana, seminte de dovleac.
Chec cu dovleac servit cu inghetata
Taiteii cu urda si ciuperci sunt o mancare delicioasa. Mai aveti nevoie de unt, usturoi, patrunjel si condimente.
Taitei cu urda si ciuperci
Mascaroane maramuresene este o reteta traditionala gustoasa si hranitoare. Pentru a prepara mascaroane maramuresene aveti...
Mascaroane maramuresene
Placinta cu ceapa si ficatei este un aperitiv delicios. Se prepara din ficatei, ceapa, marar, ciuperci, condimente si faina.
Placinta cu ceapa si ficatei
Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vita
Tocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaliguta
Placinta dulce cu dovleac contine aluat de foietaj, zahar scortisoara, nucsoara, frisca, oua si pulpa de dovleac.
Placinta dulce cu dovleac
Pieptul de curcan cu sos de gutui mai contine costita afumata, zahar, ulei, rosii, vin alb, lamaie si condimente.
Piept de curcan cu sos de gutui
Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasi cu branza si marar tocat
Purcelusii sunt aperitive rapide si gustoase. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de faina, unt, cartofi, branza...
Aperitive rapide - purcelusi
Prajitura cu branza si dovlecel are in compozitie zahar, biscuiti de ovaz, lapte, unt, pesmet, branza de vaci, oua si dovleac.
Prajitura cu branza si dovlecel
Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Corabioare din piept de pui
Aceasta supa crema are in compozitie rosii, ficat de pasare, ceapa, patrunjel, pastarnac, dovlecel, ou si condimente.
Supa crema de rosii cu ficat de pasare
Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacusca
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane