Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salata de boeuf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Salata de boeuf este un aperitiv care se face foarte des de sarbatori. Pentru a pregati salata de boeuf aveti

detalii rețetă—

Pateu de ficat Gabriella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Topim untul si adaugam faina, lasam putin, fara sa se arda apoi luam de pe foc si adaugam supa fierbinte, toata

detalii rețetă—

Salata carne de vita si verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Daca aveti un os intreg ca mine, pe linga supa se mai pot face astea. Din carnea de pe oase am facut un

detalii rețetă—

Pate din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie

detalii rețetă—

Chiftele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se amesteca intr-un vas adanc, cu doua cepe tocate fin si zarzavatul de supa dat pe razatoare. Peste amestec

detalii rețetă—

Piept de pui cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucatile de piept se pui se taie cubulete si se trec prin praful de supa de ciuperci Intr-un vas jena le

detalii rețetă—

Pateu de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbem pieptul de pui impreuna cu 1 cubulet de concentrat cu de supa de carne, apoi scoatem oasele din ele si le

detalii rețetă—

Felii din piept de pui cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing 30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga

detalii rețetă—

Limba cu sos Ragu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se calesc 2 minute, in tot untdelemnul. Totul se

detalii rețetă—