Se amesteca ceapa tocata cu usturoiul, carnea, oul si condimentele. Se coc chiftelute mici ce se pastraza apoi la cald....
Chiftelute cu orez
Taiteii se pregatesc conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot si se lasa sa se scurga. Usturoiul si ceapa se curata, se...
Sufleu de taitei cu carne tocata
Carnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o...
Rulada de curcan cu brinza
Se pun bucatile de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, putina apa si se lasa sa...
Pui cu fasole verde pastai
Se spala pulpele de pui, se dezoseaza si se taie in bucatele mici si subtiri. Se taie cepele solzisori si apoi se calesc in...
Tarta de cartofi cu pui
Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata...
Tocanita de cartofi cu carne de vita
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu robotul de bucatarie. Se pudreaza cu faina aluatul si se intinde in tava...
Quiche cu ciuperci si morcovi
Aluatul se pune la dezghetat apoi se presara cu putina faina si se pune in forma de tarta tapetata cu hartie de copt....
Quiche cu spanac si stafide
Pentru aluat se pun ingredintele in robotul de bucatarie si se amesteca pina se face un bulgare de coca. Se scoate aluatul,...
Tarta cu rosii si mozzarella
Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa,...
Friptura din carne tocata cu legume
Se spala carnea, se sterge si se cresteaza. Se condimenteaza cu sare, piper, boia pe dinafara si pe interior. Se umple...
Piept de pui umplut cu prune
Se spala varza si se indeparteaza frunzele de la exterior. Se desfac restul de frunze care se spala bine si se oparesc 4 min...
Varza cu carne tocata
Pentru aluat se amesteca ingredientele cu robotul de bucatarie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde aluatul....
Tarta cu creveti si chili
Puneti sa fiarba orezul in apa sarata. Strecurati-l si dati-l deoparte. Radeti parmezanul si cascavalul. Intr-un castron,...
Crochete de orez
Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se...
Muschi in sos alb
Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa...
Sufleu cu broccoli si conopida
Prunele se pun la muiat 4 ore intr-un vas cu apa calda, acoperit. Bucata de carne se spala, se sterge si se presara cu sare...
Rulada de curcan cu prune uscate
Se curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecind de doua ori prin masina carnea de...
Gaina umpluta
Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se...
Piept de porc sarat pane
Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si...
Friptura delicioasa
Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si...
Pirjoale din resturi de carne sau din rasol
Se curata ciupercile si se scot cotoarele. Se asaza intr-un graten. Se presara deasupra fiecareia cascaval ras, peste care se...
Ciuperci umplute la cuptor
Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se...
Rulada din muschi de vita
Ceapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba...
Tocanita de carne tocata
Dovleceii se spala, se taie cubulete mici si se pun la prajit in uleiul de masline, cu usturoiul taiat pe jumatate (la...
Fisilli cu dovlecei
Cuptorul se incinge la 200 grade. Se spala carnea, se sterge. Se presara cu amestecul de condimente. Se prajeste pieptul, cu...
Piept de curcan cu garnitura de pere
Orezul se fierbe in 500 ml apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spala pestele, se sterge si se taie cuburi. Se...
Manga Thai
Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si...
Copane de pui pane
Carnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se...
Curcan in crusta de branza
Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper....
Galuste de pasare cu orez
Ceapa se curata si se taie inele subtiri, ardeii se taie fasii. Se pun la calit in uleiul cald. Se adauga carnea apoi pasta...
Sufleu de paste
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se...
Chiftelute in sos alb
Morcovii se curata, se taie felii si se oparesc in apa cu sare. Dupa vreo 10 min se adauga si mazarea si se lasa sa se moaie...
Taitei cu legume
Foile de lasagna se fierb 5 min in apa cu sare. Ele nu trebuie sa fie prea moi, trebuie sa poata fi rulate. Carnea tocata se...
Vis cu paste
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei cu 2 linguri de apa. Cand se ingalbeneste usor se adauga carnea tocata si...
Musaca de cartofi si vinete
Carnea se taie fasii iar ceapa se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie de teflon cu ceapa si mazarea. Se...
Tocanita de curcan
Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se...
Piept de pui in manta de sunca
Carnea se condimenteaza cu sare si piper apoi se unge cu ricotta si pe fiecare felie se aseaza citeva frunzulita de busuioc....
Rulade de vitel in sos tomat
Se decongeleaza aluatul si se intinde sub forma de dreptunghi. Se toaca spanacul si legumele, se maruntesc, ciupercile se...
Strudel cu spanac
Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si...
Ragu de pasare
Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce...
Pui cu lamaie si usturoi
Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la...
Friptura de curcan cu ananas
Se spala puiul, se sterge si se taie in bucati mari. Slaninuta se taie felii, ceapa se toaca mare iar ardeiul se taie felii...
Pui picant
Snitele se bat cu ciocanul, se condimenteaza si se ung cu sosul pesto. Pe fiecare snitel se pune o bucata de sunca si se...
Rulade de porc cu dovlecei
Pipotele se curata, se spala si se pun in apa rece cu otet pentru 1 1/2 ora, dupa care se freaca cu mina pentru a se curata...
Tocanita de pipote
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul...
Pulpe de pui cu sos de mustar
Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si...
Conopida cu brinza
Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se...
Omleta cu legume
Ciupercile si ceapa se calesc la foc mic, amestecind din cind in cind. Mustarul, pasta de tomate si concentratul se amesteca...
Carne de vitel cu ciuperci
Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste...
Piept de pui cu frunze de salata
Se taie puii in bucati mari, se dau prin sare amestecata cu piper, curry si boia. Cartofii se taie cuburi, ardeiul se taie...
Pui cu legume la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori