Pentru plachie la cuptor cu legume si vin se curata pestele, se taie in bucati si se freaca cu sare si piper. Este o mancare...
Plachie la cuptor cu legume si vinPentru snitel simplu de peste se fierbe pestele, se raceste, se taie in felii apoi fiecare bucata se inmoaie in ou, se trece...
Snitel simplu de pestePentru peste cu rosii si varza acra se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface...
Peste cu rosii si varza acraStiuca cu ceapa si rosii este o mancare cu peste extraordinara, foarte aromata, care pune scoate in evidenta foarte bine...
Stiuca cu ceapa si rosiiPentru peste marinat cu legume asortate se poate prepara marinata din orice fel de peste: nisetru, crap, salau, stiuca,...
Peste marinat cu legume asortatePentru salau polonez cu cartofi si sos de oua salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu...
Salau polonez cu cartofi si sos de ouaPentru peste simplu inabusit cu cartofi se poate prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga....
Peste simplu inabusit cu cartofiPentru peste la gratar cu sos de lamaie se spala fileurile de peste in jet de apa rece, repede ca sa nu-si piarda gustul. Se...
Peste la gratar cu sos de lamaiePentru stiuca umpluta cu legume se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca usor cu sare si se pune...
Stiuca umpluta cu legumePentru salau simplu in aspic salaul curatat si spalat se taie felii. Oasele, capul fara branhii, resturile de la curatat si...
Salau simplu in aspicPentru peste delicios cu cartofi si rosii ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt. In aceeasi...
Peste delicios cu cartofi si rosiiPentru peste rasol delicios cu cartofi si slanina slanina de porc se taie in bucati marunte si se prajesc in tigaie impreuna...
Peste rasol delicios cu cartofi si slaninaPAstravul aromat la cuptor este delicios si asa cum ii spune titlul foarte aromat. Pestele se prepara incredibil de usor la...
Pastrav aromat la cuptorPentru friptura taraneasca din muschi de porc se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera...
Friptura taraneasca din muschi de porcPentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne...
File de porc cu afumaturi si smantanaPentru ciolan delicios cu varza si spaghete se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate...
Ciolan delicios cu varza si spaghetePentru friptura inabusita de vaca cu slanina si usturoi carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si...
Friptura inabusita de vaca cu slanina si usturoiPentru muschi de vaca cu smantana la cuptor prepararea muschiului de vaca se face in doi timpi si anume: se prepara o...
Muschi de vaca cu smantana la cuptorPentru muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluat muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins, cand este frumos...
Muschi de vaca cu ficat si ciuperci in aluatPentru friptura simpla din carne de porc la tigaie carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in...
Friptura simpla din carne de porc la tigaiePentru biftec traditional cu ou si verdeata se presara fiecare bucata de carne cu sare si piper si se soteaza in ulei...
Biftec traditional cu ou si verdeataPentru pirjoale delicioase din muschi de vita muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate...
Pirjoale delicioase din muschi de vitaPentru snitel de porc picant cu mustar carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru...
Snitel de porc picant cu mustarPentru muschi de porc la gratar cu costita si usturoi muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele...
Muschi de porc la gratar cu costita si usturoiAceasta reteta de cotlet de porc cu nucsoara si sos de vin este pur si simplu fenomenala. Pentru cotlet de porc cu nucsoara...
Cotlet de porc cu nucsoara si sos de vinPentru antricot delicios de vaca la gratar se taie antricoatele, lasindu-le cite putina grasime la partea exterioara, se ung...
Antricot delicios de vaca la gratarPentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte...
Piept de manzat umplut cu carne tocataPentru pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in...
Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptorPentru friptura de muschi de vaca cu costita si usturoi se curata muschiul de vine si pielite, se taie in bucati mici cuburi...
Friptura de muschi de vaca cu costita si usturoiPentru frigarui inabusite din pulpa de porc cu vin se spala si se taie carnea in cuburi mai mici, slanina se taie felioare....
Frigarui inabusite din pulpa de porc cu vinPentru snitzel din carne tocata cu cascaval carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se...
Snitzel din carne tocata cu cascavalPentru biftec traditional cu ou si cartofi se prepara la fel ca si biftecul cu cartofi. Cand se serveste la masa, se pune...
Biftec traditional cu ou si cartofiPentru biftec simplu cu cartofi prajiti carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul...
Biftec simplu cu cartofi prajitiPentru cotlet de porc sau vitel pane si natur se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se...
Cotlet de porc sau vitel pane si naturPentru snitel vienez de vitel cu pesmet se prepara din pulpa de vitel. Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul...
Snitel vienez de vitel cu pesmetPentru pui fripti simpli la cuptor la puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a...
Pui fripti simpli la cuptorPentru muschi de vaca simplu si delicios la tava se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si...
Muschi de vaca simplu si delicios la tavaPentru pui simplu la capac se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul...
Pui simplu la capacPentru muschi de porc cu vin la cratita se prajeste, intr-o cratita, muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. Se adauga...
Muschi de porc cu vin la cratitaPentru snitel vienez cu carne de vitel si lamaie se taie carnea cruda in felii, se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele...
Snitel vienez cu carne de vitel si lamaiePentru pui pane traditional cu pesmet se curata puii, se taie in doua sau in patru, se presara cu sare si piper, apoi se da...
Pui pane traditional cu pesmetPentru coasta delicioasa de porc umpluta cu mere se alege o coasta mai mult lunga decit lata, se taie la mijloc ca sa formeze...
Coasta delicioasa de porc umpluta cu merePentru biftec simplu la tava se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare...
Biftec simplu la tavaPentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa,...
Friptura de porc in aluat frantuzescPentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti...
Cotlet surpriza cu branza si sosPentru cocos delicios cu ciuperci si vin intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, puneti slanina taiata in cuburi mici....
Cocos delicios cu ciuperci si vinPentru friptura de porc cu sos de legume si vin alb se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba...
Friptura de porc cu sos de legume si vin albPentru pui umplut cu costita si stafide se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete,...
Pui umplut cu costita si stafidePentru pui provensal cu rosii si dovlecei se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvinta, se taie in patru, se sareaza, se...
Pui provensal delicios cu dovlecei si rosiiPentru piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantana se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt...
Piept si pulpa de pui la cuptor cu sos de smantanaPentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana...
Muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa