Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Limba de vita cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru limba de vita cu sos alb carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, telina si

detalii rețetă—

Limba umpluta cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru limba umpluta cu sos de smantana se fierbe limba. Se curata de piele si se taie grasimea si carnea dinspre

detalii rețetă—

Limba pane cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru limba pane cu ceapa si patrunjel se fierbe limba, se curata de piele si se taie felii subtiri. Se dau prin

detalii rețetă—

Limba rasol cu ceapa si patrunjel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru limba rasol cu ceapa si patrunjel se spala limba in mai multe ape, frecand-o cu putin malai pentru a se lua

detalii rețetă—

Limba cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se

detalii rețetă—

Limba delicioasa cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru limba delicioasa cu sos de rosii se fierbe limba si se pregateste sosul ca pentru limba cu sos de smantana

detalii rețetă—

Limba de vita cu caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm

detalii rețetă—

Rasol de limba cu varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in

detalii rețetă—

Limba cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Slanina se taie feliute si se asaza pe o tava, in care s-a pus initial un strat de ceapa tocata, un strat de

detalii rețetă—

Limba in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Limba se spala si se pune la fiert iar apoi se curata de pileita groasa. Se asaza intr-un vas straturi de slanina

detalii rețetă—

Mancare de limba cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Limba se pune la fiert aproximativ 45 minute, apoi se scoate din apa si se curata de pielea alba dupa care se taie

detalii rețetă—

Limba cu sos si macaroane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata

detalii rețetă—

Limba cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Limba se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa jumatate de ora, se curata limba, cat este calda de pielea

detalii rețetă—

Limba cu sos dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare

detalii rețetă—