Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Lapte condensat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Iata cum se prepara laptele condensat. Pentru a prepara lapte condensat aveti nevoie de zahar, miere, unt, lapte

detalii rețetă—

Sos de zahar ars cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de zahar ars este ideal pentru diferite tipuri de budinci. El se obtine foarte usor, din zahar si lapte.

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de

detalii rețetă—

Sos dulce cu baton de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de vanilie poate fi servit la budinci sau alte dulciuri. El contine urmatoarele ingrediente: lapte, zahar,

detalii rețetă—

Sos cu gust de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul de cafea poate fi servit la budinci sau alte dulciuri. El contine urmatoarele ingrediente: lapte, zahar,

detalii rețetă—

Sos din gemuri pentru budinci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune faina intr-o craticioara sa se incalzeasca putin pe foc mic, apoi se toarna laptele cate putin si se

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se inmoaie amidonul in putina apa rece. Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devin ca o crema.

detalii rețetă—

Sos de rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se inmoaie amidonul in apa rece.Se freaca galbenusurile si se amesteca cu amidonul pana devine o crema.Se toarna

detalii rețetă—

Sos din gemuri pentru budinci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune faina intr-o cratita sa se incalzeasca putin pe foc mic,apoi se torna laptele cate putin si se amesteca

detalii rețetă—