Spaghete cu sos de rosii si carne tocata
Deschis de
Mari-Ana
, Jan 12 2006 03:52 PM
16 răspunsuri la acest topic
Postat 12 January 2006 - 03:52 PM
Mi-a trebuit ceva timp pina sa gasesc formula pe care Vlad s-o manince, imi zicea ca numai aia de la restaurant stiu sa faca spaghete bune.
- 1 lb(450 gr) spaghete
- o lingura ulei de masline
- 500 gr carne de vita tocata
- 1 ceapa mijlocie
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita de oregano uscat
- 75 ml vin alb sec
- rosii tocate (nu stiu cum sa le zic, in engl. le zice "crushed")la o conserva de 800 ml
- parmezan
- sare, piper, ardei iute (am uitat sa le pun in poza, dar apar pe parcurs)
- 1 lb(450 gr) spaghete
- o lingura ulei de masline
- 500 gr carne de vita tocata
- 1 ceapa mijlocie
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita de oregano uscat
- 75 ml vin alb sec
- rosii tocate (nu stiu cum sa le zic, in engl. le zice "crushed")la o conserva de 800 ml
- parmezan
- sare, piper, ardei iute (am uitat sa le pun in poza, dar apar pe parcurs)
Mari
Postat 13 January 2006 - 04:32 AM

Oana sa-mi spui daca e vreo diferenta la gust, cind o sa experimentezi sa pui vinul la ceapa.
Punind la ceapa e bine si pt. ca vad cu ochii mei cind se evapora alcoolul, sa n-am constiinta incarcata ca dau vin copiilor.
Mari
Postat 01 May 2006 - 07:38 PM
Mari-Ana am facut in seara asta pentru prima oara spaghetele cu carne tocata in care am pus si vin.adevarul este ca le da un gust putin diferit,dar imi place.n-am mai apucat sa le fac poza ca aveam bateriile descarcate si dupa ce ne-am intors de prin plimbari ne era foame rau.
oricum de acum inainte numai asa le voi face.
mersi de idee!
oricum de acum inainte numai asa le voi face.
mersi de idee!
Postat 21 October 2010 - 09:50 AM
Mari-Ana am folosit reteta ta pt spaghete cu carne si vreau sa iti spun ca au iesit extraordinar d bine :) am avut si o invitata care nu prea mananca carne de vita dar nu s-a putut abtine :) a iesit mai bun decat la restaurant :) din pacate nu am facut poze nu aveam aparatu la indemana dar a iesit exact ca in pozele tale :)
Răspunde la acest topic

1 utilizatori citesc acest topic
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi