No SSO cookie

Bors de capuri de peste

Postat de

(5/ 85)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      cap de peste -1,5 kg
      cartofi- 3 bucati
      morcovi-2 bucati
      telina-1 bucata
      patrunjel 1 bucata
      ardei gras-1 bucata
      rosii -2-3 bucati
      ceapa-1 bucata
      verdeata: patrunjel, leustean
      bors de putina-250 ml
      orez-100g
      apa-2,5 l
      sare
    • Mod de preparare

      Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spala, se curata legumele se taie cubulete mici si apoi se pun la fiert: ceapa, morcovii, ardeiul gras, patrunjelul, telina. Cand acestea incep sa se inmoaie se pune orezul, spalat si apoi cartofii si se continua fierberea. Cand orezul a fiert, se adauga rosiile, curatate de coaja, taiate marunt, si borsul (fiert si spumat in prealabil). Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se pune pestele, sare dupa gust, si se fierbe 10 minute. La sfarsit se pune leusteanul si patrunjelul taiat marunt.
    • Mod de servire

      Se serveste fie rece, fie cald.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • rockado

      Foarte interesanta aceasta reteta! Nu ma pot abtine, insa, sa nu fac urmatoarele observatii: reteta ar fi putut purta numele "bors de capete de peste"... si "la sfârsit se pun leusteanul si patrunjelul taiate marunt"... Ma rog, gustul conteaza si acela este foarte bun!

      2011-10-16 la 23:22
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2843 :: 19.67MB