Creierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata, se...
Creier cu maionezaCreierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de...
Creier de porc cu ciuperciCreierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala,...
Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)Pentru pate din ficat de porc carnea se spala, se curata de pielite, se taie bucati, se introduce in apa cu sare si se...
Pate din ficat de porcPentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul,...
Piftie din carne de curcan cu oua si legume asortateIcrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Icre taramaIcrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se...
Icre de crap sau stiuca cu ceapa si maslinePentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja...
Oua umplute cu pate de ficatOuale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se...
Oua cu rosii si ceapa verdeOuale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu ciuperci si mararOuale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu maioneza si patrunjelCrochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se...
Crochete din ou cu sos tartarPentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de...
Ciuperci cu carne de pasarePentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Ceapa se...
Ciuperci cu carne de vita sau porcPentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si...
Ciuperci cu sos de lamaie (a la Grec)Pentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt....
Ciuperci umplute cu ceapa si cascavalIcrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se...
Icre din branza cu rosiiArdeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se...
Ardei umpluti cu salata de vineteLiptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor....
Liptauer timisoreanLiptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor. Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de...
LiptauerRosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se...
Rosii umplute cu sardeleCeapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se...
Pasta de branza cu oua si ceapaTaiteii din cartofi sunt paste traditionale foarte delicioase. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se dau prin...
Taitei din cartofiTaiteii taranesti sunt paste traditionale foarte delicioase. Faina se cerne intr-un vas. Ouale se sparg si se adauga la...
Taitei taranestiPentru razatura de lamaie a la Mircea lamaile se spala si se rad de coaja. Razatura astfel obtinuta se amesteca cu zahar. Se...
Razatura de lamaie a la MirceaPateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Pate din ficat de porc cu coniacPasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porcUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori