Creierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata, se...
Creier cu maioneza
Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de...
Creier de porc cu ciuperci
Creierul de vita cu sos de lamaie este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala,...
Creier de vita cu sos de lamaie (a la grec)
Pentru pate din ficat de porc carnea se spala, se curata de pielite, se taie bucati, se introduce in apa cu sare si se...
Pate din ficat de porc
Pentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul,...
Piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate
Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Icre tarama
Icrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se...
Icre de crap sau stiuca cu ceapa si masline
Pentru oua umplute cu pate de ficat ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja...
Oua umplute cu pate de ficat
Ouale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se...
Oua cu rosii si ceapa verde
Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu ciuperci si marar
Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana...
Oua cu maioneza si patrunjel
Crochetele din ou cu sos tartar sunt aperitive delicioase. Cinci oua se spala, se fierb pana ajung de consistenta tare, se...
Crochete din ou cu sos tartar
Pentru ciuperci cu carne de pasare ciupercile proaspete se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Carnea de...
Ciuperci cu carne de pasare
Pentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Ceapa se...
Ciuperci cu carne de vita sau porc
Pentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si...
Ciuperci cu sos de lamaie (a la Grec)Pentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt....
Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval
Icrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se...
Icre din branza cu rosii
Ardeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se...
Ardei umpluti cu salata de vinete
Liptauerul timisorean se serveste rece, pe frunze de salata sau se foloseste la prepararea aperitivelor si sandwich-urilor....
Liptauer timisorean
Liptauerul se foloseste la prepararea sandwich-urilor. Branza telemea de oi se spala si, impreuna cu branza proaspata de...
Liptauer
Rosiile umplute cu sardele sunt aperitive cu peste decorative si delicioase. Ouale se spala si se fierb tari. Usturoiul se...
Rosii umplute cu sardele
Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se...
Pasta de branza cu oua si ceapa
Taiteii din cartofi sunt paste traditionale foarte delicioase. Cartofii se spala, se fierb, se curata de coaja si se dau prin...
Taitei din cartofi
Taiteii taranesti sunt paste traditionale foarte delicioase. Faina se cerne intr-un vas. Ouale se sparg si se adauga la...
Taitei taranesti
Pentru razatura de lamaie a la Mircea lamaile se spala si se rad de coaja. Razatura astfel obtinuta se amesteca cu zahar. Se...
Razatura de lamaie a la Mircea
Pateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Pate din ficat de porc cu coniac
Pasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porc
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane