Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albineFoile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...
Foi cu miere de albine si nuci macinate
Pentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albine
Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse creme
Pentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albine
Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albine
Pentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albine
Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaie
Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Foi cu cacao
Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
Foi cu amoniac
Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.
Blaturi cu miere
Blatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeura
Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.
Blat de tort cu cacao
Pentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.
Blat de tort cu nuca
Blatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.
Blat Delicia
Pentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pandispan pufosPentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac
Cozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Cozonac de ciocolata cu alunePentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu mereInimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...
Inimioare cu gem
Pentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...
Prajitura delicioasa cu nuca de cocos
Aceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparit
Cozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Cozonac gustos cu diverse umpluturi
Checul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.
Chec rapid
Checul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Chec marmorat
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane