Toate retetele

Foi Ioana
Prajituri

Foi Ioana

Foile Ioana se fac usor si sunt delicioase. Aveti nevoie de 3 cani de faina, o cana de smantana, 250 g margarina.

Foi Ioana
Alte foi cu miere de albine
Preparate cu miere

Alte foi cu miere de albine

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.

Alte foi cu miere de albine
Foi cu miere de albine si nuci macinate
Preparate cu miere

Foi cu miere de albine si nuci macinate

Foile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...

Foi cu miere de albine si nuci macinate
Foi bune cu miere de albine
Preparate cu miere

Foi bune cu miere de albine

Pentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.

Foi bune cu miere de albine
Foi cu miere de albine cu diverse creme
Preparate cu miere

Foi cu miere de albine cu diverse creme

Pentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.

Foi cu miere de albine cu diverse creme
Foi simple cu miere de albine
Prajituri

Foi simple cu miere de albine

Pentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.

Foi simple cu miere de albine
Foi cu miere de albine
Aluaturi

Foi cu miere de albine

Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.

Foi cu miere de albine
Foi delicioase cu miere de albine
Prajituri

Foi delicioase cu miere de albine

Pentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.

Foi delicioase cu miere de albine
Foi cu crema de lamaie
Aluaturi

Foi cu crema de lamaie

Pentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.

Foi cu crema de lamaie
Foi cu cacao
Aluaturi

Foi cu cacao

Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.

Foi cu cacao
Foi cu amoniac
Aluaturi

Foi cu amoniac

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

Foi cu amoniac
Blaturi cu miere
Torturi

Blaturi cu miere

Blaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.

Blaturi cu miere
Blat pentru tarta cu zmeura
Prajituri

Blat pentru tarta cu zmeura

Blatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.

Blat pentru tarta cu zmeura
Blat de tort cu cacao
Torturi

Blat de tort cu cacao

Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.

Blat de tort cu cacao
Blat de tort cu nuca
Torturi

Blat de tort cu nuca

Pentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.

Blat de tort cu nuca
Blat Delicia
Torturi

Blat Delicia

Blatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.

Blat Delicia
Pandispan pufos
Prajituri

Pandispan pufos

Pentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.

Pandispan pufos
Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac

Pentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.

Cozonac moldovenesc cu nuca sau mac
Cozonac de ciocolata cu alune
Cozonac

Cozonac de ciocolata cu alune

Cozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.

Cozonac de ciocolata cu alune
Prajitura de casa cu mere
Prajituri

Prajitura de casa cu mere

Pentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...

Prajitura de casa cu mere
Inimioare cu gem
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Inimioare cu gem

Inimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...

Inimioare cu gem
Prajitura delicioasa cu nuca de cocos
Prajituri

Prajitura delicioasa cu nuca de cocos

Pentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...

Prajitura delicioasa cu nuca de cocos
Cozonac bucovinesc
Cozonac

Cozonac bucovinesc

Aceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.

Cozonac bucovinesc
Cozonac oparit
Cozonac

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cozonac gustos cu diverse umpluturi
Cozonac

Cozonac gustos cu diverse umpluturi

Cozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.

Cozonac gustos cu diverse umpluturi
Chec rapid
Checuri

Chec rapid

Checul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.

Chec rapid
Chec marmorat
Checuri

Chec marmorat

Checul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.

Chec marmorat
Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori