Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albineFoile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...
Foi cu miere de albine si nuci macinatePentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albinePentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse cremePentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albineFoile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albinePentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albinePentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaieFoile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Foi cu cacaoPentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
Foi cu amoniacBlaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.
Blaturi cu miereBlatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeuraPentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.
Blat de tort cu cacaoPentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.
Blat de tort cu nucaBlatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.
Blat DeliciaPentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pandispan pufosPentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau macCozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Cozonac de ciocolata cu alunePentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu mereInimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...
Inimioare cu gemPentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...
Prajitura delicioasa cu nuca de cocosAceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitCozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Cozonac gustos cu diverse umpluturiChecul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.
Chec rapidChecul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Chec marmoratUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori