Tortul la metru este foarte bun si usor de facut. Aveti nevoie de 12 oua, 600 g zahar, 150 ml ulei.
Tort la metru
Tortul delicios fara ou se umple cu crema iar pentru acesta va trebuie 2 cani de gris, 2 cani de nuca macinata.
Tort delicios fara ou
Pentru placinta simpla cu mere faina se pune intr-un castron. Se adauga untul si zaharul, apoi galbenusurile pe rand. Se lasa...
Placintica simpla cu mere
Inainte de a-l servi, tortul espresso de frisca se orneaza cu fulgi de ciocolata mocca si cafea expresso.
Tort espresso de friscaTortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.
Tort Ecler
Pentru tortul Doina aveti nevoie de 2 pachete de piscoturi, 300 g unt, 2 tablete de ciocolata. Este foarte bun.
Tort Doina
Tortul diplomat Pusa se face din 350 ml lapte, 250 g zahar, 5 oua, un praf de budinca, vanilie.
Tort Diplomat PusaTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de post
Tortul Diplomat cu lapte praf se face din 500 g zahar, o cana de apa, 250 g lapte praf, o cutie compot de ananas.
Tort Diplomat cu lapte praf
Tortul Diplomat cu jeleu se orneaza cu trandafiri sau frisca. Se face simplu si este foarte bun.
Tort Diplomat cu jeleu
Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.
Tort Diplomat cu ananas
Pentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Tort de post cu cacao
Pentru acest tort de post cu fructe si frisca aveti nevoie de 1 kg frisca Hulala, 2 cani de zahar, 2 pachetele zahar vanilat.
Tort de post cu fructe si frisca
Ca sa fie mai gustos, tortul de nuci la rece se face cu doua zile inainte si se tine la frigider.
Tort de nuci la rece
Aceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Tort cu suc de portocale (de post)
Blatul tortului cu praf de inghetata se face din 5 oua, 5 linguri de apa, 5 linguri de zahar, arome si o cana de faina.
Tort cu praf de inghetata
Tortul cu portocale se umple cu crema Finetti sau cu frisca. Este foarte bun si usor de pregatit.
Tort cu portocale
Deasupra tortului cu nuci si crema, turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Tort cu nuci si crema
Tortul rapid cu nuci este un desert foarte bun. Acesta poate fi servit umplut cu orice fel de crema.
Tort rapid cu nuci
Pentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci macinate.
Tort cu nuci
Tortul pufos cu mere este foarte bun si usor de pregatit. Intr-o cratita de 3 litri punem 100 g zahar si caramelizam.
Tort pufos cu mere
Pentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si crema
Tortul cu mandarine si bomboane este delicios si aveti nevoie de 4 oua, 200 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat.
Tort cu mandarine si bomboane
Tortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.
Tort cu gem si fructe
Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu...
Tort cu fructe si gelatina
Tortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.
Tort de post cu fructe
Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.
Tort cu fructe din compot
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane