Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele...
Crema rece de cacaoSe freaca untul impreuna cu zaharul spuma. Se adauga cele doua galbenusuri, apoi se omogenizeaza bine.
Crema de untSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de migdaleSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema cu nuciSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de ciocolataSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cacaoSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de cafeaSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema de aluneSe incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul...
Crema pe baza de fondantSe pune zaharul la fiert impreuna cu apa. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga glucoza sau otetul, se curata siropul de...
Serbet pentru creme si glazuriOuale se amesteca impreuna cu zaharul si laptele, pe foc mic. Cand incep sa fiarba se adauga gelatina inmuiata in apa rece,...
Tort diplomatSe prepara foile de tort mereng. Foile se ung cu crema de ciocolata, se suprapun, apoi se garniseste cu frisca batuta cu...
Tort merengSe bat albusurile spuma tare, cu zaharul si sarea. Se adauga apoi zeama de lamaie, faina, miezul de nuca macinat, dupa care...
Tort de albus cu miez de nucaGalbenusurile se freca spuma cu zaharul si coaja de lamaie. Se adauga treptat faina si albusurile spuma tare. Se coc pe rand...
Tort cu fructeSe prepara un blat alb. Pentru crema se freaca untul moale impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama de lamaie. Se dizolva...
Tort cu crema de lamaieDin ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, apoi...
Tort de cacaoSe bat albusurile spuma tare cu zaharul tos caldut, adaugat putin cate putin. La urma se adauga zeama de lamaie si faina si...
Foi pentru tort merengAlbusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar. Se amesteca apoi si se introduc in galbenusuri, iar apoi se adauga...
Foi pentru tort DobosAlbusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de...
Foi de rulada albe pentru tortSe amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se...
Foi crocante pentru tortGalbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, se adauga apoi apa, uleiul si se freaca bine. Dupa 10-15...
Blat de tort cu samburi de caiseGalbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul...
Blat de cacao cu nuciBlatul de tort este piesa principala atunci cand vrei sa gatesti un desert deosebit. Poate sa-ti iasa sau poate se lasa, dar...
Blat de tort cu ciocolataSe freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul...
Blat alb de tortSe bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in...
Bavareza de ciocolataSe bat galbenusurile la cald, impreuna cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de cafea. Se adauga apoi gelatina,...
Bavareza de cafeaUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori