Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite
Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru
detalii rețetă—Jumarile cu costita afumata sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Costita
detalii rețetă—Jumarile simple cu ceapa sunt aperitive rapide si delicioase. Intr-o tigaie se prajeste cu unt o ceapa taiata in
detalii rețetă—Jumarile cu patlagele vinete si rosii sunt aperitive delicioase si se pregatesc astfel: Se curata de seminte si se
detalii rețetă—Rosiile umplute cu jumari sunt aperitive rapide si delicioase. Se pregatesc rosiile la fel ca la ochiuri in tomate.
detalii rețetă—Pentru jumari moldovenesti se topeste untul intr-o tigaie. Se bat ouale intr-un castron, se adauga laptele si sare
detalii rețetă—Pentru jumari cu slanina sau sunca in tigaie se pun bucatele mici de slanina si se lasa sa se prajeasca la foc
detalii rețetă—Pentru jumarile cu branza se bat ouale cu smantana si sare. Se toarna in tigaia in care s-a infierbantat untul. Se
detalii rețetă—Faina se amesteca cu drojdia si zaharul si se toarna putin lapte caldut. Se adauga laptele ramas, 3 oua batute si
detalii rețetă—Ouale se bat cu sare si piper. Se rastoarna apoi intr-o tigaie cu unt incins si se lasa in bain-marie. Inainte de a
detalii rețetă—Ceapa maruntita se pune la calit in ulei sau unt fierbinte. Separat, se sparg ouale intr-un alt vas, se sareaza si
detalii rețetă—Ouale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita
detalii rețetă—Ouale se pun in tigaia cu uleiul incins si se amesteca bine pana incep sa se inchege. Separat, se prajesc feliile
detalii rețetă—Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe