Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pere aromate in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Perele aromate in sos de vin sunt un desert simplu si rapid de preparat, perfect pentru masa de Craciun. Sunt

detalii rețetă—

Banane in vin fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Bananele in vin fiert se servesc calde sau reci, dupa preferinta. Se pregatesc rapid si sunt delicioase.

detalii rețetă—

Salata asortata de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un castrom se amesteca bucatile de mere, pere si piersici. Separa, se pune la fiert o jumatate de pahar de

detalii rețetă—

Pere cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Alegi pere bine coapte, le speli si le cureti de coaja, apoi le tai felii subtiri de 2—3 cm si le pui la

detalii rețetă—

Castane prajite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Spalam castanele si le crestam pe o margine. Turnam peste apa pana sunt acoperite complet si le fierbem aprox. 25

detalii rețetă—

Pepene galben cu miere si caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Caisele uscate se inmoaie in vin. Cuisoarele si scortisoara se pun la fiert in 1 -1,5 l apa si cand apa se reduce

detalii rețetă—

Cupe de ananas cu granite de menta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Decojim ananasul, se taie sfeturi si se indeparteaza cotorul; pulpa se taie cuburi. Se da in fiert 1 I apa cu 125 g

detalii rețetă—

Gutui cu zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Gutuile se curata de coaja si de mijlocul cu simburi, se taie felii, se pun la fiert in apa cu zahar, iar restul de

detalii rețetă—

Desert din pere cu sirop

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la

detalii rețetă—

Mere umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert orezul cu putina sare pina cind bobul este aproape moale. Intre timp se scobesc merele inlaturind

detalii rețetă—