Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sprot la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sprot la tigaie este un aperitiv delicios. Pestele astfel pregatit merge de minune cu un vin alb sau chiar cu o

detalii rețetă—

Churros de Pescado

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se

detalii rețetă—

Cod cu bere si sos de soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pun la fiert la foc mic timp de una pana la doua ore. Nu am mai pus nici un alt condiment. Dar o puteti

detalii rețetă—

Platica cu rozmarin si sos de telina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

1. Se cureta pestii si se freaca cu sare, piper si pulbere de rozmarin pe exterior cat si in interior; 2. Se

detalii rețetă—

Cod pane cu ceapa caramelizata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Curatam pestele pestele si presaram peste sare si piper. Lasam sa se condimenteze 30 minute. Batem ouale,

detalii rețetă—

Peste in aluat de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pestele curatat si spalat se taie in felii de 3-4 cm. si se sareaza. Se lasa sa stea 1/2 ora. Cartofii se

detalii rețetă—

Churros de Pescado

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si sarea pina se

detalii rețetă—

Pastravi cu bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se usuca si se dau prin faina. Se

detalii rețetă—

Sufleu de peste cu lapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala pestele, se curata de pielita si de oase si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara,

detalii rețetă—