O combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiAlternativa a celor din carne, dar la fel de bune.
Chiftelute din legumeUn mod delicios de a consuma cat mai multe legume.
Legume cu sos bologneseIes la fel de bune ca si cele coapte pe jar, secretul este sa alegem castanele mari
Castane coapteUna dintre salatele mele preferate. Se poate pregati cu tentacole de calamar sau caracatita care vor avea un gust deosebit...
Salata de calamarUn desert simplu si racoros!
Panna cotta cu cimbru si granita de pepene rosu si coacazeDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCand nu am la indemana maruntaie de miel, aceasta e versiunea drobului pe care o folosesc si iese foarte bun.
Drob cu ciuperciO salata usoara si eleganta.
Salata cu mozzarella, sfecla rosie si gojiVarianta mai usoara a humusului, dar la fel de buna.
Humus cu castravete si sfecla rosieGust amarui de ciocolata, putin acrisoare si cu parfum de capsuni, sunt niste bombonele delicioase!
Bomboane cu cocos si capsuniPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaFie cu cocos sau nuca macinata, aceasta prajitura este delicioasa!
Tavalita cu cocosNelipsite de pe masa de sarbatori.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutO mancare delicioasa, careia chorizo ii da un gust deosebit.
Mancare de fasole cu chorizo si carne de porcUn mod delicios de a-i face pe copii sa manance brocoli.
Cartofi cu brocoli la cuptorPisica de mare este un peste deosebit de bun, are un gust subtil si oasele cartilaginoase si se poate pregati in nenumarate...
Pisica de mare la cuptorUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori