Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa dea in clocot, se adauga malaiul in ploaie. Dupa ce a fiert, se adauga faina de...
Gogosi moldovenesti cu pruneIntr-un vas se pun untul, apa, zaharul si sarea la fiert. Dupa ce au dat in clocot, se toarna in ploaie faina si se amesteca...
Gogosi cu untTaiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se...
Taitei cu carneTaiteii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se amesteca cu branza, ouale, putina sare si o...
Taitei cu branza de vaciMacaroanele se pun la fiiert in apa cu sare, dupa care se scurg si se pun intr-un vas. Separat, se fierb ficateii in putina...
Macaroane cu ficat de pasareMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se scurg si se pun intrun vas, se amesteca cu unt si nuca macinata. Se baga...
Macaroane cu nucaSpaghetele se fierb in apa clocotita cu sare. Se pune limba la fiert, separat, apoi sunca iar ciupercile se inabusa in unt....
Macaroane milanezeCartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se...
Macaroane cu cartofi la cuptorMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara in apa calda. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Separat,...
Macaroane cu conopidaFaina se amesteca impreuna cu untul, sare, oua si lapte. Se framanta bine, dupa care se aduna totul ca o minge si se lasa in...
Aluat pentru taiteiTaiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg. Separat se taie marunt varza, se sareaza si se soarce,...
Taitei cu varzaMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se amesteca apoi cu untul, cu branza...
Macaroane gratinateMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite...
Mancare de macaroane cu rosii si sos de carneMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se clatesc in apa calda. Se curata rosiile de pielite...
Mancare de macaroane cu rosii si sos de carneMacaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Separat se feliaza ciupercile, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la...
Macaroane cu ciuperciMacaroanele se pun la fiert, dupa care se scurg. Separat se toaca ceapa si se caleste un unt fierbinte. Se adauga usturoiul...
Macaroane cu sos de ceapaSe pun la fiert in apa clocotita cu sare, macaroanele. Se fierb apoi rosiile, se dau prin strecuratoare si se lasa la fiert,...
Macaroane cu sos de rosiiAceasta reteta de coltunasi cu branza este foarte delicioasa. Pentru preparare avem nevoie de faina, oua, branza si smantana.
Coltunasi cu branza la cuptorSe fierb cartofii in coaja, se curata si se dau prin masina de tocat. Cepele se toaca si se clesc in ulei, pe foc mic, dupa...
Coltunasi cu cartofiSpanacul se spala si se pune la fiert. Apoi se scurge si se toaca bine, se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un galbenus...
Coltunasi cu spanacSe prepara un aluat din oua, faina, apa si sare. Se framanta bine si se intinde o foaie subtire, de 2-3 mm grosime. Se lasa...
Aluat pentru macaroane de casaMacaroanele se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aceea se iau de pe foc, se scurg bine intr-o strecuratoare si se...
Macaroane cu cascavalFaina se amesteca impreuna cu drojdia muiata in 50 ml lapte, intr-un castron, se adauga 1 lingura de zahar, putin ulei, sare...
Paine de casacoltunasii sunt un desert obligatorui in meniul oricarui copil. Fie ca ii prepari cu cirese, capsuni, caise sau prune, ei...
Coltunasi cu cireseColtunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina,...
Coltunasi cu branza sau carneIntr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara...
Carne de caprioara sotePulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...
Pulpa de caprioara la tavaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaCred ca nu-si au rost cuvintele. :))
Sarmale cu carne si cimbruDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri