Tortul bezea se serveste decorat cu frisca sau ciocolata topita. Este un desert foarte bun.
Tort bezeaPentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Tort cremos cu ciocolataTortul cu ananas si frisca este foarte bun. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 3 oua, 200 g zahar.
Tort cu ananas si friscaPentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.
Tarta delicioasa cu fructeTarta cu tot felul de fructe este un desert delicios care se serveste cu zahar pudra deasupra.
Tarta cu tot felul de fructeAceasta tarta cu fructe este un desert usor, sanatos, ce poate fi ornat in diferite feluri si reinventat de fiecare data...
Alt fel de tarta cu fructeTarta aromata cu mere se face in tava rotunda si este foarte buna si usor de pregatit. Va trebuie 125 g margarina.
Tarta aromata cu merePentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.
Tarta delicioasa cu pruneTartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.
Tarte pentru umplutPentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.
Tiramisu reţetă reinterpretataTortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.
Tort deliciosDeasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Foi MandicaFoile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Foi pentru cremschnittFoile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.
Foi ruladaPentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosuPentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.
Foi delicioase de tortTarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de...
Tarta cu ciocolata fara aluatFoile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...
Foi cu miere de albine si nuci macinatePentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albinePentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaiePentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albineFoile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albinePentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albinePentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse cremePentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albineCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.