Pentru acest tort de post cu fructe si frisca aveti nevoie de 1 kg frisca Hulala, 2 cani de zahar, 2 pachetele zahar vanilat.
Tort de post cu fructe si frisca
Pentru tortul de post cu cacao, crema se face din 4 linguri de margarina, 4 linguri de zahar pudra si 2 linguri de nes.
Tort de post cu cacao
Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.
Tort Diplomat cu ananas
Tortul Diplomat cu jeleu se orneaza cu trandafiri sau frisca. Se face simplu si este foarte bun.
Tort Diplomat cu jeleu
Tortul Diplomat cu lapte praf se face din 500 g zahar, o cana de apa, 250 g lapte praf, o cutie compot de ananas.
Tort Diplomat cu lapte prafTortul diplomat este un desert foarte cunoscut si apreciat, de care va puteti bucura si in perioada postului. Tortul se...
Tort Diplomat de post
Tortul pufos cu mere este foarte bun si usor de pregatit. Intr-o cratita de 3 litri punem 100 g zahar si caramelizam.
Tort pufos cu mere
Pentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci macinate.
Tort cu nuci
Tortul rapid cu nuci este un desert foarte bun. Acesta poate fi servit umplut cu orice fel de crema.
Tort rapid cu nuci
Deasupra tortului cu nuci si crema, turnam o glazura facuta din 320 g zahar, 3 linguri de apa si zeama de la o lamaie.
Tort cu nuci si crema
Tortul cu portocale se umple cu crema Finetti sau cu frisca. Este foarte bun si usor de pregatit.
Tort cu portocale
Blatul tortului cu praf de inghetata se face din 5 oua, 5 linguri de apa, 5 linguri de zahar, arome si o cana de faina.
Tort cu praf de inghetata
Aceasta este o reteta de post, iar pentru tortul cu suc de portocale va trebuie o cana de zahar, o cana de ulei.
Tort cu suc de portocale (de post)
Tortul cu fructe din compot, pe margine il barotam cu alune prajite. Este un desert delicios, usor de facut.
Tort cu fructe din compot
Tortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.
Tort de post cu fructe
Deasupra, tortul de fructe si gelatina, il ornam cu desen floral din fructe crude peste care punem un strat din suc aromat cu...
Tort cu fructe si gelatina
Tortul cu gem si fructe este usor de facut. Aveti nevoie de 7 oua, 300 gr. de zahar, o cana de faina.
Tort cu gem si fructe
Tortul cu mandarine si bomboane este delicios si aveti nevoie de 4 oua, 200 g zahar, 1 pachetel de zahar vanilat.
Tort cu mandarine si bomboane
Pentru tortul cu mere si crema aveti nevoie de 6 oua, o cana de zahar, o cana de faina, 2 linguri de ulei.
Tort cu mere si crema
Tortul cu banane este un desert delicios pentru care aveti nevoie de 1 blat de tort, 5 banane, 1 plic gelatina.
Tort cu banane
Tortul cu branza de vaci se serveste decorat cu frisca si fructe colorate -kiwi, portocale sau caise.
Tort cu branza de vaci
Tortul cu cacao se face simplu si va trebuie 4 oua, 10 linguri de apa, o cana de zahar, 6 linguri de faina.
Tort cu cacaoCrema pentru tortul cu capsuni se face din 1 kg branza de vaci, 150 g zahar, sucul si coaja de la o lamaie.
Tort cu capsuni
Tortul delicios cu ciocolata se serveste cu crema de ciocolata, apoi se pot adauga la crema si albusurile batute spuma.
Tort delicios cu ciocolataCrema de la acest tort, se poate folosi si la tort din piscoturi ornat cu frisca si dulceata de capsuni.
Tort cu ciocolata si crema
Peste blatul tortului cu fanta punem o crema din 1 l de fanta, 3 budinci de vanilie, 150 g zahar.
Tort cu fanta
Tortul cu nuci prajite este delicios si simplu de facut. Aveti nevoie de 60-70 nuci prajite si macinate apoi oparite.
Tort cu nuci prajite
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori