Pentru cornuletele cu cacao aveti nevoie de oua, praf de copt, drojdie cat o nuca. Sunt un desert delicios.
Cornulete cu cacao
Cornuletele cu untura sunt foarte bune si se pot umple cu mere, rahat sau gem. Se pregatesc usor.
Cornulete cu untura
Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.
Cornulete cu vin
Cornuletele delicioase de post se fac usor. Pentru aceasta reteta va trebuie ulei, zahar, apa minerala si o vanilie.
Cornulete delicioase de post
Bilele cu nuca se fac rapid. Pentru acestea se amesteca toate ingredientele si se fac bile care se dau prin zahar tos.
Bile cu nuca
Pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de grasime, unt, zahar, oua. Sunt foarte buni.
Biscuiti
Bomboanele de ciocolata se dau prin cacao, cocos sau bombonele colorate. Sunt foare delicioase.
Bomboane de ciocolata
Pentru cartofii biscuiti se inmoaie biscuitii in lapte indulcit, se adauga nuca, apoi cacao, romul si vanilia.
Cartofi biscuiti
Cartofii de ciocolata sunt un desert simplu si rapid de facut. Va trebuie zahar pudra, nuca macinata si ciocolata rasa.
Cartofi de ciocolata
Dupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca...
Cornete delicioase
Betisoarele se servesc la bere rece. Se fac usor si sunt gustoase. Aveti nevoie de faina, oua si unt.
Betisoare
Pentru betisoarele cu nuca aveti nevoie de nuca macinata, zahar pudra, ou si 1 galbenus.
Betisoare cu nucaBezelele cu cafea se fac rapid si usor, iar pentru aceasta reteta aveti nevoie de albusuri, un pahar de cafea, zahar.
Bezele cu cafea
Sufleul cu mere se serveşte cald, pudrat cu zahăr farin şi scorţişoară. Este foarte bun si usor de pregatit.
Suffle cu mere
Pentru serbetul aromat de capsuni se fierb 1 kg zahar cu 1 ½ pahar de zeama de capsuni limpezita si stoarsa prin tifon.
Serbet aromat de capsuni
Pentru terina de fructe cu sos de vanilie aveti nevoie de vin rosu, gelatina, pepene galben, pere si scortisoara.
Terina de fructe cu sos de vanilie
Bastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.
BastonaseBatoanele sau bomboanele fondante sunt foarte usor de realizat, dar pot fi decorate intr-o multime de culori. Joaca-te cu...
Bomboane fondante
La aceasta reteta de prajitura cu rabarbar, se pot pune orice fel de fructe - capsuni, cirese, visine, caise sau prune.
Prajitura cu rabarbar
Pentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta...
Rulouri cu mere sau magiun
Pentru prajitura ecler cu frisca si mure va trebuie unt, faina, praf de copt, frisca. Este delicioasa.
Prajitura ecler cu frisca si mure
Pentru prajitura cu nuca si crema aveti nevoie de 140 g unt, 140 g faina. Este simplu de facut si foarte buna.
Prajitura cu nuca si crema
Pentru prajitura buna cu nuca aveti nevoie de lapte, ulei, faina si sare. Se face foarte simplu.
Prajitura buna cu nuca
In loc de nuca, la aceasta prajitura cu nuca si glazura, putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru...
Prajitura cu nuca si glazura
Prajitura cu nuci si miere este un deseert delicios, care se serveste rece. Aveti nevoie de nuci pisate, miere, faina.
Prajitura cu nuci si miere
Prajitura cu struguri este un desert delicios. Pentru aceasta reteta va trebuie faina, oua, zahar si lamaie rasa.
Prajitura delicioasa cu struguri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori