Pentru cornuletele cu cacao aveti nevoie de oua, praf de copt, drojdie cat o nuca. Sunt un desert delicios.
Cornulete cu cacaoCornuletele cu untura sunt foarte bune si se pot umple cu mere, rahat sau gem. Se pregatesc usor.
Cornulete cu unturaCornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.
Cornulete cu vinCornuletele delicioase de post se fac usor. Pentru aceasta reteta va trebuie ulei, zahar, apa minerala si o vanilie.
Cornulete delicioase de postBilele cu nuca se fac rapid. Pentru acestea se amesteca toate ingredientele si se fac bile care se dau prin zahar tos.
Bile cu nucaPentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de grasime, unt, zahar, oua. Sunt foarte buni.
BiscuitiBomboanele de ciocolata se dau prin cacao, cocos sau bombonele colorate. Sunt foare delicioase.
Bomboane de ciocolataPentru cartofii biscuiti se inmoaie biscuitii in lapte indulcit, se adauga nuca, apoi cacao, romul si vanilia.
Cartofi biscuitiCartofii de ciocolata sunt un desert simplu si rapid de facut. Va trebuie zahar pudra, nuca macinata si ciocolata rasa.
Cartofi de ciocolataDupa ce s-au racit,cornetele delicioase se umplu cu crema dupa dorinta – de cafea, de nuci, de lamaie, de cacao, de frisca...
Cornete delicioaseBetisoarele se servesc la bere rece. Se fac usor si sunt gustoase. Aveti nevoie de faina, oua si unt.
BetisoarePentru betisoarele cu nuca aveti nevoie de nuca macinata, zahar pudra, ou si 1 galbenus.
Betisoare cu nucaBezelele cu cafea se fac rapid si usor, iar pentru aceasta reteta aveti nevoie de albusuri, un pahar de cafea, zahar.
Bezele cu cafeaSufleul cu mere se serveşte cald, pudrat cu zahăr farin şi scorţişoară. Este foarte bun si usor de pregatit.
Suffle cu merePentru serbetul aromat de capsuni se fierb 1 kg zahar cu 1 ½ pahar de zeama de capsuni limpezita si stoarsa prin tifon.
Serbet aromat de capsuniPentru terina de fructe cu sos de vanilie aveti nevoie de vin rosu, gelatina, pepene galben, pere si scortisoara.
Terina de fructe cu sos de vanilieBastonasele sunt delicioase si se fac din oua, miere, zahar, faina, amoniac si bicarbonat.
BastonaseBatoanele sau bomboanele fondante sunt foarte usor de realizat, dar pot fi decorate intr-o multime de culori. Joaca-te cu...
Bomboane fondanteLa aceasta reteta de prajitura cu rabarbar, se pot pune orice fel de fructe - capsuni, cirese, visine, caise sau prune.
Prajitura cu rabarbarPentru rulourile cu mere sau magiun, dintr-un pachet de margarina, o cana de faina, esenta de rom si putina sare se framanta...
Rulouri cu mere sau magiunPentru prajitura ecler cu frisca si mure va trebuie unt, faina, praf de copt, frisca. Este delicioasa.
Prajitura ecler cu frisca si murePentru prajitura cu nuca si crema aveti nevoie de 140 g unt, 140 g faina. Este simplu de facut si foarte buna.
Prajitura cu nuca si cremaPentru prajitura buna cu nuca aveti nevoie de lapte, ulei, faina si sare. Se face foarte simplu.
Prajitura buna cu nucaIn loc de nuca, la aceasta prajitura cu nuca si glazura, putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru...
Prajitura cu nuca si glazuraPrajitura cu nuci si miere este un deseert delicios, care se serveste rece. Aveti nevoie de nuci pisate, miere, faina.
Prajitura cu nuci si mierePrajitura cu struguri este un desert delicios. Pentru aceasta reteta va trebuie faina, oua, zahar si lamaie rasa.
Prajitura delicioasa cu struguriCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeZărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...
Zarzarasi cu miereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosLimoncello este un lichior de lămâie originar din sudul Italiei (peninsula Sorrento). Cum localnicii țin mult la...
LimoncelloIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat