Pentru prajitura Buturugi cu migdale amestecam 2 cani de faina, 3 oua batute, o cana de miere, 2 cani cu migdale pisate si la...
Prajitura Buturugi cu migdale
Prajitura Cafeina este un desert delicios. Pentru acesta 6 albusuri se bat spuma cu 140 g zahar.
Prajitura Cafeina
Pentru prajitura Caterinca se fac 4 foi din 500-650 g faina, 250 g unt, 200 g zahar, o lingurita de amoniac.
Prajitura Caterinca
Pentru prajitura Ana se fac doua foi, una alba si una neagra. Este un desert foarte bun si usor de facut.
Prajitura Ana
Pentru prajitura Ana cu crema, se bat 10 albusuri spuma cu 7 linguri de zahar, adaugam 2 linguri de faina si 150 g nuca de...
Prajitura Ana cu crema
Pentru prajitura Ana cu ananas va trebuie cacao, zahar, oua, faina, sare si mirodenii. Este delicioasa.
Prajitura Ana cu ananas
Pentru prajitura Anda se face un blat din 10 oua, un praf de copt, 300 g zahar, 300 g faina, 50 ml de ulei.
Prajitura Anda
Pentru prajitura Aurora se prepara un aluat bine framantat, din care se fac 4 foi. Este foarte buna.
Prajitura Aurora
Pentru prajitura bavareza de ciocolata aveti nevoie de 5 oua, 250 g zahar, 300 g ciocolata, vanilie.
Prajitura bavareza de ciocolata
Pentru crema de la prajitura Budapest aveti nevoie de 400 g lapte amestecat cu 100 g zahar si 4 linguri de gris.
Prajitura Budapest
Pentru prajitura alba, blatul se face din albusuri, zahar, faina, nuca de cocos, ½ de pachet de praf de copt.
Prajitura albaPrajitura Alba ca zapada este o prajitura cu foi, fina, cu crema delicata de lamaie. Invata sa prepari aceasta prajitura din...
Prajitura alba ca Zapada cu crema
Pentru prajitura Alba ca Zapada delicioasa aveti nevoie de unt, ou, amoniac, lapte si faina cat cuprinde.
Prajitura Alba ca Zapada delicioasaPentru prajitura de argint din toate ingredientele se face o coca moale ca de clatite, se coace pe dosul tavii, dupa care se...
Prajitura de argint
Pentru Pelincutele lui Isus (Sau Poalelel Maicii Domnului ) din coca de cozonac sau paine se fac pogacele subtirele, care se...
Pelincutele lui Isus (Poalele Maicii Domnului)
Pentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul.
Nuga cu nuca prajita
Pentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
Nuga simpla
Pentru nuga de post, 500 g zahar se pun la topit, dupa aceea se sting cu un pachet de margarina, 3 linguri de apa si 3...
Nuga de post
Nugatul cu nuci este un desert delicios. Pentru acesta aveti nevoie de 500 g zahar, 300 g nuci, vanilie, o lamaie.
Nugat cu nuci
Din martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de lamaie.
Martipan
Pentru aceasta reteta de martipan cu migdale va trebuie : 100 g nuca sau migdale macinate, 100 g zahar pudra.
Martipan cu migdale
Pentru aceasta reteta de martipan se framanta foarte bine o coca omogena care se lasa la rece timp de 12 ore.
Alt fel de martipan
Dupa ce s-a racit,martipanul cu crema se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Martipan cu crema
Pentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.
Napolitana
Pentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
Nuga delicioasa
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori