Pentru baclavaua buna se framanta un aluat si se da la rece timp de o ora, apoi se face o turta cam de 2-3 muchii de cutit de...
Baclava buna
Pentru turtite aveti nevoie de untura, zahar pudra si smantana. Se fac usor si sunt bune.
Turtite
Pentru ursuletii prin nuca de cocos va trebuie zahar pudra, faina, unt sau margarina si miere.
Ursuleti prin nuca de cocos
Pentru Pusserle va trebuie nuci macinate, zahar, albusuri, coaja si zeama de la o lamaie.
Pusserle
Rozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.
Rozete
Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
Saleuri gustoase
Pentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.
Saleuri simple
Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.
Saleuri
Pentru scoarta de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie...
Scoarta delicioasa de copac
Stelutele cu nuca se umplu cu ciocolata si se pot servi la ceai. Sunt delicioase si usor de facut.
Stelute cu nuca
Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.
Pricomigdale cu alune
Pentru pricomigdalele cu cocos aveti nevoie de zahar, albusuri, nuca de cocos si dulceata. Sunt delicioase.
Pricomigdale cu cocos
Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Pricomigdale moccaPentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca...
Pricomigdale
Pentru pricomigdalele delicioase aveti nevoie de 4 albusuri, 250 g zahar tos, 300 g nuca, zeama si coaja de lamaie.
Pricomigdale delicioase
Pesmetii deliciosi de Nurrenberg se fac din zahar, miere, faina, oua, nuci macinate, o lingura de cuisoare.
Pesmeti deliciosi de Nurrenberg
Pentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale.
Pesmeti de turta
Piscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea. Acestea se fac din faina, zahar, o lingura de unt.
Piscoturi deliciose
Piscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale. Sunt delicioase si usor de facut. Va trebuie oua, unt, faina.
Piscoturi de sampanie
Pentru aceste piscoturi delicioase de sampanie va trebuie 5 oua care se se bat spuma cu 300 g zahar.
Piscoturi delicioase de sampanie
Pentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie.
Prajitura Rafaello
Pentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g...
Prajitura Rafaello cu nuca de cocos
Pentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente.
Ineluse spaniole
Pentru ochelarii cu crema se freaca untul cu zaharul, ouale, smantana, apoi se adauga faina.
Ochelari cu crema
Dupa ce s-a pregatit, compozitia pentru ochii de elefant se tine la rece timp de 24 de ore. Este un desert delicios.
Ochi de elefant
Pesmetii aromati cu nuci sunt usor de facut. Aveti nevoie de faina, nuci, zahar si 2 oua intregi.
Pesmeti aromati cu nuci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori