Pentru baclavaua buna se framanta un aluat si se da la rece timp de o ora, apoi se face o turta cam de 2-3 muchii de cutit de...
Baclava bunaPentru turtite aveti nevoie de untura, zahar pudra si smantana. Se fac usor si sunt bune.
TurtitePentru ursuletii prin nuca de cocos va trebuie zahar pudra, faina, unt sau margarina si miere.
Ursuleti prin nuca de cocosPentru Pusserle va trebuie nuci macinate, zahar, albusuri, coaja si zeama de la o lamaie.
PusserleRozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.
RozetePentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
Saleuri gustoasePentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.
Saleuri simplePentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.
SaleuriPentru scoarta de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie...
Scoarta delicioasa de copacStelutele cu nuca se umplu cu ciocolata si se pot servi la ceai. Sunt delicioase si usor de facut.
Stelute cu nucaPentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.
Pricomigdale cu alunePentru pricomigdalele cu cocos aveti nevoie de zahar, albusuri, nuca de cocos si dulceata. Sunt delicioase.
Pricomigdale cu cocosPricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.
Pricomigdale moccaPentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca...
PricomigdalePentru pricomigdalele delicioase aveti nevoie de 4 albusuri, 250 g zahar tos, 300 g nuca, zeama si coaja de lamaie.
Pricomigdale delicioasePesmetii deliciosi de Nurrenberg se fac din zahar, miere, faina, oua, nuci macinate, o lingura de cuisoare.
Pesmeti deliciosi de NurrenbergPentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale.
Pesmeti de turtaPiscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea. Acestea se fac din faina, zahar, o lingura de unt.
Piscoturi deliciosePiscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale. Sunt delicioase si usor de facut. Va trebuie oua, unt, faina.
Piscoturi de sampaniePentru aceste piscoturi delicioase de sampanie va trebuie 5 oua care se se bat spuma cu 300 g zahar.
Piscoturi delicioase de sampaniePentru prajitura Rafaello se amesteca 200 g unt, 200 g lapte praf, 150 g zahar pudra, 1 pachet de vanilie.
Prajitura RafaelloPentru prajitura Rafaello, 50 g apa se fierb cu o cana de zahar, iar cand se ingroasa putin se adauga 300 g lapte praf, 100 g...
Prajitura Rafaello cu nuca de cocosPentru inelusele spaniole se freaca untul spuma, se amesteca cu zaharul si sarea, dupa care se adauga celelalte ingrediente.
Ineluse spaniolePentru ochelarii cu crema se freaca untul cu zaharul, ouale, smantana, apoi se adauga faina.
Ochelari cu cremaDupa ce s-a pregatit, compozitia pentru ochii de elefant se tine la rece timp de 24 de ore. Este un desert delicios.
Ochi de elefantPesmetii aromati cu nuci sunt usor de facut. Aveti nevoie de faina, nuci, zahar si 2 oua intregi.
Pesmeti aromati cu nuciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.