Pesmetii aromati cu scortisoara se fac din o ceasca de caimac, 2 oua, 3 linguri de unt topit, 3 linguri de zahar.
Pesmeti aromati cu scortisoaraGogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.
Gogosele cu portocalePentru gogoselele cu zmeura aveti nevoie de albusuri batute bezea, galbenusuri batute cu 3 linguri de zahar.
Gogosele cu zmeuraPentru gogosii deliciosi aveti nevoie de faina, lapte, oua, zahar, ulei, esenta de rom, coaja de lamaie.
Gogosi deliciosiPentru gogosile pripite cu iaurt aveti nevoie de 4 oua frecate cu o cana de zahar, o cana de iaurt, sare.
Gogosi pripite cu iaurtFursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.
Fursecuri BucurestiPentru fursecurie cu amidon aveti nevoie de 300 g faina, 300 g amidon, 300 g unt sau margarina.
Fursecuri cu amidonFursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.
Fursecuri cu bezeaFursecurile cu sprit se fac usor si sunt foarte bune. Aveti nevoie de 350 g faina, 150 g zahar si arome.
Fursecuri cu spritPentru fursecurile glasate cu ciocolata se face un aluat care se lasa pana a doua zi, cand se intinde o foaie subtire din...
Fursecuri glasate cu ciocolataFursecurile Gura Maicutei sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de 60 g untura, 60 g zahar, 125 g unt.
Fursecuri Gura MaicuteiPentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.
Fursecuri scoiciPentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,
Fursecuri aromatePentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina.
Fursecuri de postCovrigeii de ciocolata sunt deliciosi. Pentru acestia va trebuie faina, zahar, martipan, si un praf de sare.
Covrigei de ciocolataCuiburile sunt un desert delicios si simplu de facut. Vz trebuie faina, drojdie, galbenusuri si unt.
CuiburiPentru florile de gheata cu perle de zahar va trebuie faina, praf de copt. Este un desert delicios.
Flori de gheata cu perle de zaharFondantele sunt bomboane delicioase care se fac din zahar, apa, nuca sau alune prajite si macinate.
FondanteAceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti. Sunt delicioase si aveti nevoie de 4 oua.
FursecuriStim ca britanicii sunt innebuniti dupa sarbatori si dupa suveniruri. Cu ocazia jubileului, unele dintre suvenirurile dulci...
Fursecuri regale cu gemFursecurile delicioase se servesc la ceai. Acestea se fac din unt, zahar, faina, 5 oua si mirodenii.
Fursecuri delicioaseCovrigeii simpli se pot servi la bere, iar pentru aceasta reteta va trebuie branza framantata, margarina, drojdie.
Covrigei simpliPentru covrigeii gustosi aveti nevoie de margarina topita, ulei, lapte cald. Se prregatesc usor.
Covrigei gustosiPentru covrigeii din doua aluaturi, primul aluat se face din faina, galbenusuri, drojdie, o cana cu lapte.
Covrigei din doua aluaturiCovrigeii cu smantana se servesc pudrati cu zahar. Pentru aceasta reteta va trebuie faina, amidon, untura si smantana.
Covrigei cu smantanaDupa ce s-au copt, cornuletele delicioase se pudreaza cu zahar pudra sau zahar vanilat.
Cornulete delicioaseCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.