Pesmetii aromati cu scortisoara se fac din o ceasca de caimac, 2 oua, 3 linguri de unt topit, 3 linguri de zahar.
Pesmeti aromati cu scortisoara
Gogoselele cu portocale se servesc reci si pudrate cu zahar si sirop de fructe. Sunt delicioase.
Gogosele cu portocale
Pentru gogoselele cu zmeura aveti nevoie de albusuri batute bezea, galbenusuri batute cu 3 linguri de zahar.
Gogosele cu zmeura
Pentru gogosii deliciosi aveti nevoie de faina, lapte, oua, zahar, ulei, esenta de rom, coaja de lamaie.
Gogosi deliciosiPentru gogosile pripite cu iaurt aveti nevoie de 4 oua frecate cu o cana de zahar, o cana de iaurt, sare.
Gogosi pripite cu iaurt
Fursecurile Bucuresti sunt foarte bune. Acestea se fac din unt sau margarina, zahar tos si oua.
Fursecuri Bucuresti
Pentru fursecurie cu amidon aveti nevoie de 300 g faina, 300 g amidon, 300 g unt sau margarina.
Fursecuri cu amidon
Fursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.
Fursecuri cu bezea
Fursecurile cu sprit se fac usor si sunt foarte bune. Aveti nevoie de 350 g faina, 150 g zahar si arome.
Fursecuri cu sprit
Pentru fursecurile glasate cu ciocolata se face un aluat care se lasa pana a doua zi, cand se intinde o foaie subtire din...
Fursecuri glasate cu ciocolata
Fursecurile Gura Maicutei sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de 60 g untura, 60 g zahar, 125 g unt.
Fursecuri Gura Maicutei
Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.
Fursecuri scoici
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,
Fursecuri aromate
Pentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina.
Fursecuri de post
Covrigeii de ciocolata sunt deliciosi. Pentru acestia va trebuie faina, zahar, martipan, si un praf de sare.
Covrigei de ciocolata
Cuiburile sunt un desert delicios si simplu de facut. Vz trebuie faina, drojdie, galbenusuri si unt.
Cuiburi
Pentru florile de gheata cu perle de zahar va trebuie faina, praf de copt. Este un desert delicios.
Flori de gheata cu perle de zahar
Fondantele sunt bomboane delicioase care se fac din zahar, apa, nuca sau alune prajite si macinate.
Fondante
Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti. Sunt delicioase si aveti nevoie de 4 oua.
FursecuriStim ca britanicii sunt innebuniti dupa sarbatori si dupa suveniruri. Cu ocazia jubileului, unele dintre suvenirurile dulci...
Fursecuri regale cu gem
Fursecurile delicioase se servesc la ceai. Acestea se fac din unt, zahar, faina, 5 oua si mirodenii.
Fursecuri delicioase
Covrigeii simpli se pot servi la bere, iar pentru aceasta reteta va trebuie branza framantata, margarina, drojdie.
Covrigei simpli
Pentru covrigeii gustosi aveti nevoie de margarina topita, ulei, lapte cald. Se prregatesc usor.
Covrigei gustosi
Pentru covrigeii din doua aluaturi, primul aluat se face din faina, galbenusuri, drojdie, o cana cu lapte.
Covrigei din doua aluaturi
Covrigeii cu smantana se servesc pudrati cu zahar. Pentru aceasta reteta va trebuie faina, amidon, untura si smantana.
Covrigei cu smantana
Dupa ce s-au copt, cornuletele delicioase se pudreaza cu zahar pudra sau zahar vanilat.
Cornulete delicioase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori