Pentru trandafir cu crema de unt se cerne faina intr-o covata si se face loc la mijloc. Separat se freaca drojdia cu doua...
Trandafir cu crema de untPentru gogosile traditionale cu dulceata se moaie drojdia cu putin lapte cald si se amesteca cu 2-3 linguri de faina, astfel...
Gogosi traditionali cu dulceataPentru cornurile din aluat de cozonac se freaca drojdia cu o lingura de lapte caldut. Se cerne in covata faina, se face loc...
Cornuri din aluat de cozonacPentru rulada de cozonac se cerne faina intr-un castron mare si se face loc la mijloc. Separat se freaca drojdia cu doua...
Rulada de cozonacPentru cornurile din aluat dospit se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se pune untura rece, oul, drojdia muiata...
Cornuri din aluat dospitPentru cozonac cu umplutura de ciocolata si vanilie se face un sos alb potrivit de gros, dintr-o lingura de unt si doua...
Cozonac cu umplutura de ciocolata si vaniliePentru cozonacul cu nuca se moaie drojdia cu o lingurita de zahar si putin lapte caldut. Se freaca untul spuma cu doua...
Cozonac delicios cu nucaPentru cornurile cu nuca atat aluatul, cat si nuca se pregatesc la fel ca pentru cozonacul cu nuca. Se intinde pe masa de...
Cornuri delicioase cu nucaPentru cozonacul cu mac se spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa clocotita. Se tine...
Cozonac cu macPentru cornurile cu mac se pregateste macul ca la cozonacul cu mac, se umplu apoi ca si cornurile cu nuca. Sunt foarte bune.
Cornuri cu macCovrigeii de cozonac, sau polonezii cu nuca si miere sunt niste covrigi dulci impletiti foarte usor, dulci, deliciosi,...
Covrigei de cozonac (Polonezi)La cozonacul cu branza de vaca se asaza aluatul ca pentru cozonacul cu smantana si se lasa sa creasca. Se freaca impreuna...
Cozonac cu branza de vacaCozonacul cu branza de oi se face la fel ca cel cu branza de vaca. Este foarte gustos si se pregateste usor.
Cozonac cu branza de oiLa cozonacul cu branza zburata prepararea umpluturii se face astfel: Se pune dinainte la prins intr-o oala de pamant doi...
Cozonac cu branza zburataCozonacul cu orez se pregateste la fel cu cozonacul cu smantana. Pentru umplutura se fierbe orezul cu lapte si cu zahar. Se...
Cozonac cu orezPentru cozonacul cu gris se fierbe grisul cu lapte, zahar si vanilie, astfel incat sa se obtina un pilaf mai mult moale. Dupa...
Cozonac cu grisPentru cozonacul cu ciocolata se asaza aluatul in tava, la fel ca la cozonacul cu smantana. Umplutura se face in felul...
Cozonac cu ciocolataAluatul pentru pateurile delicioase cu branza se face la fel ca pentru pateurile cu carne. Umplutura de branza se face ca la...
Pateuri delicioase cu branzaPentru aluat de cozonaci se moaie drojdia cu putin lapte caldut si o bucatica de zahar. Se oparesc intr-o oala mica 3-4...
Aluat de cozonacCozonacii economici se fac la fel ca si cozonacii. Veti avea nevoie de faina, zahar, oua, untura, ulei, lapte, rom, vanilie,...
Cozonaci economiciDin aluatul de cozonacul cu smantana se intinde o foaie groasa de circa 0,5 cm si de marimea tavii in care se coace. Se unge...
Cozonac cu smantanaReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii fierti se freaca intr-un castron branza de vaca cu ouale, grisul si...
Reţetă de preparare a papanaşilor fierti deliciosiReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile,...
Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti deliciosiPentru pogaci cu jumari si chimen se cerne faina pe masa de aluat, se face loc la mijloc si se toarna laptele in care s-au...
Pogaci cu jumari si chimenConditiile necesare pentru obtinerea unui aluat frantuzesc reusit sunt: 1. Faina sa fie de calitate buna, bine cernuta si...
Aluat frantuzesc reusitAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe ziceti de un desert gustos la pahar cu o combinatie delicioasa de ciocolata fructe si frisca?
Desert la pahar cu ciocolata si jeleu de capsuniGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa