Din toate ingredientele de mai sus se face un aluat care se lasa cateva ore (sau de azi pe maine) in frigider.
detalii rețetă—Se face un aluat din 500 grame faina, 250 grame unt topit, un varf de cutit de sare, un ou intreg si 30 grame
detalii rețetă—Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de
detalii rețetă—Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge
detalii rețetă—Important este sa fie cantitati egale de faina, margarina si brinza, se framinta aluatul si se puna la rece o
detalii rețetă—Se maesteca 1/4 kg. faina cu untul proaspat, se face loc la mijloc si se pune un ou, o lingura de lapte, o lingura
detalii rețetă—Se amesteca pe masa de aluat faina cu untul proaspat. Se face loc la mijloc si sepune un ou, o lingura de lapte, o
detalii rețetă—Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde
detalii rețetă—Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit, si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 minute. Intre timp se
detalii rețetă—