Ingredientele pentru piscot se amesteca ca de obicei. Galbenusurile se freaca cu zahar. Albusurile se bat spuma tare, apoi se...
Piscot cu gris si fructe
Faina se amesteca cu galbenusurile, sare, miere si lapte. Compozitia se lasa deoparte o jumatate de ora.Albusurile se bat...
Mere impanate
Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza bombite...
Bombite cu castane
Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o...
Rulada de curcan cu crenvursti
Daca vrem sa servim un aperitiv delicios, putem prepara crema de branza cu mere. Pentru aceasta reteta avem nevoie de branza,...
Crema de branza cu mere
Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si...
Tocanita de pui cu vin rosu
Se spala si se curata curcanul. Se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se curata ceapa si se taie marunt, iar ardeiul se...
Curcan umplut la cuptor
Faina se amesteca cu unt, un ou intreg, putin zahar si frisca, se framanta. Se intinde o foaie, se pune in tava, se coace sa...
Placinta cu marmelada
Bauturile se agita in shaker, se toarna intr-un pahar lung peste cuburile de gheata. Se orneaza cu rondele de portocala.
Cocteil cu portocale si tuica
Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper....
Ciuperci umplute cu sunca
Dezosam pulpele de iepure le taiem cubulete si le fierbem timp de 10 minute in apa cu otet. Topim untura si punem la prajit...
Papricas de iepure cu galuste
Se curata curcanul, se sareaza si se lasa intreg. Se curata cepele si se taie in rondele. Se toarna uleiul intr-o tava, se...
Curcan la tava
Se fierbe cafeaua, se lasa sa se raceasca. Se pun cuburile de gheata, inghetata, frisca deasupra si se presara cu barot de...
Cafea glace
Ingredientele se mixeaza si atat. Iese o compozitie densa datorita oului si branzei.
Mix de branza si mere
Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se...
Curcan umplut cu castane
Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin....
Mouffin cu cascaval
Lichiorul de portocale Curacao se amesteca cu aceeasi cantitate de votca si se completeaza cu suc de portocale. Amestecarea...
Green Widow
Se scoate pielea de pe carne, se taie in bucati de 2- 3 cm de grosimea degetului. Bucatelele de carne se trec prin faina si...
Tocanita de pui cu vin rosu
Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile...
Budinca cu piersici
cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat spuma cu telul....
Sufleu de orez
Se scurg visinele curatate de samburi si crapate in doua (280 g), se amesteca cu 100 g miere, ½l.c. mocca scortisoara...
Strudel cu visine
Se spala merele (400g), se taie in doua, se curata de cotoare, se razuiesc cu coaja. Se lasa o jumatate de ora sa iasa sucul,...
Strudel cu mere
Se razuieste varza (1,2 kg fara cocean). Se sareaza (1l.c.mocca) si se lasa 30 de minute. Bine stoarsa si condimentata cu...
Strudel cu varza
Branza, trecuta prin sita, se amesteca cu faina, doua oua, 100 ml de smantana si 50 g de zahar praf. Adaugam si un pic de...
Taitei din branza
Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza bombite...
Bombite cu castane
Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o...
Rulada de curcan cu crenvursti
Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a prepara crema de branza cu mere avem nevoie de branza, mere, stafide, oua si...
Crema de branza cu mere si stafide
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane