Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare...
Carne tocata daneza
Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in...
Piept de curcan cu usturoi
Caserola intreaga de pui se sareaza, se condimenteaza si se pune in interior un mar intreg. Puiul se pune intr-o folie de...
Pui prajit in folie
Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata...
Rulouri fierbinti de sunca
Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc...
Pui fiert cu 3 feluri de sos
Se amesteca carnea cu sare, piper, ou si ceapa. Se adauga treptat lichidul (pentru care ati optat). Se amesteca cu faina. Se...
Chiftele daneze
Fierbem zeama de baza dashi, adaugam sake, sos de soia, fulgi de bonito, zahar, tragem de pe foc, iar cand bonito se depune,...
Peste si legume pane
Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina...
Escalop cu ciuperci si sos de vin
Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si...
Fazan umplut
Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in...
Piept de curcan cu usturoi
Caserola intreaga de pui se sareaza, se condimenteaza si se pune in interior un mar intreg. Puiul se pune intr-o folie de...
Pui prajit in folie
Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata...
Rulouri fierbinti de sunca
Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc...
Pui fiert cu 3 feluri de sos
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 50 gr de unsoare. Chiflele se imbiba in lapte, dupa ce se scurg, se adauga la...
Chiftele
Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte...
Mancare din carne de iepure
Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...
Gulas Fiaker
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...
Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”
Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul...
Felii de crap cu usturoi
Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile...
Budinca cu piersici
Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste, galbenusurile se...
Sufleu de orez
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 50 gr de unsoare. Chiflele se imbiba in lapte, dupa ce se scurg, se adauga la...
Chiftele
Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte...
Mancare din carne de iepure
Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...
Gulas cu carne de vita
Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...
Pastrav condimentat
Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul...
Felii de crap cu usturoi
Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele praf si nuca...
Raffaelo
Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa.
Crenvursti cu cascaval
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane