Toate retetele

Carne tocata daneza
Mancaruri cu legume

Carne tocata daneza

Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare...

Carne tocata daneza
Piept de curcan cu usturoi
Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu usturoi

Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in...

Piept de curcan cu usturoi
Pui prajit in folie
Mancaruri cu peste

Pui prajit in folie

Caserola intreaga de pui se sareaza, se condimenteaza si se pune in interior un mar intreg. Puiul se pune intr-o folie de...

Pui prajit in folie
Rulouri fierbinti de sunca
Aperitive cu carne

Rulouri fierbinti de sunca

Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata...

Rulouri fierbinti de sunca
Pui fiert cu 3 feluri de sos
Mancaruri cu carne

Pui fiert cu 3 feluri de sos

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc...

Pui fiert cu 3 feluri de sos
Chiftele daneze
Aperitive cu carne

Chiftele daneze

Se amesteca carnea cu sare, piper, ou si ceapa. Se adauga treptat lichidul (pentru care ati optat). Se amesteca cu faina. Se...

Chiftele daneze
Peste si legume pane
Mancaruri cu peste

Peste si legume pane

Fierbem zeama de baza dashi, adaugam sake, sos de soia, fulgi de bonito, zahar, tragem de pe foc, iar cand bonito se depune,...

Peste si legume pane
Escalop cu ciuperci si sos de vin
Mancaruri cu ciuperci

Escalop cu ciuperci si sos de vin

Se spala carnea, se curata si se taie in bucati. Bucatile se sareaza si se bat cu batatorul de lemn. Se dau apoi prin faina...

Escalop cu ciuperci si sos de vin
Fazan umplut
Mancaruri cu vanat

Fazan umplut

Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori, telina si...

Fazan umplut
Piept de curcan cu usturoi
Mancaruri cu carne

Piept de curcan cu usturoi

Se amesteca laptele cu sare, piper si usturoiul zdrobit. Carnea se taie fasii subtiri, se adauga la lapte si se pune in...

Piept de curcan cu usturoi
Pui prajit in folie
Mancaruri cu carne

Pui prajit in folie

Caserola intreaga de pui se sareaza, se condimenteaza si se pune in interior un mar intreg. Puiul se pune intr-o folie de...

Pui prajit in folie
Rulouri fierbinti de sunca
Aperitive cu carne

Rulouri fierbinti de sunca

Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata...

Rulouri fierbinti de sunca
Pui fiert cu 3 feluri de sos
Mancaruri cu carne

Pui fiert cu 3 feluri de sos

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc...

Pui fiert cu 3 feluri de sos
Chiftele
Aperitive cu carne

Chiftele

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 50 gr de unsoare. Chiflele se imbiba in lapte, dupa ce se scurg, se adauga la...

Chiftele
Mancare din carne de iepure
Mancaruri cu carne

Mancare din carne de iepure

Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte...

Mancare din carne de iepure
Gulas   Fiaker
Mancaruri cu legume

Gulas Fiaker

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...

Gulas Fiaker
Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”
Mancaruri cu peste

Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...

Pastrav condimentat cu „floarea - vioara”
Felii de crap cu usturoi
Mancaruri cu peste

Felii de crap cu usturoi

Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul...

Felii de crap cu usturoi
Budinca cu piersici
Budinci

Budinca cu piersici

Piscoturile se trampeaza(se umezesc) in laptele cu rom si zahar si se asaza un strat intr-un vas termorezistent. Piersicile...

Budinca cu piersici
Sufleu de orez
Sufleuri

Sufleu de orez

Orezul se fierbe intr-un litru de lapte. Margarina si stafidele se adauga in orezul cald. Cand se raceste, galbenusurile se...

Sufleu de orez
Chiftele
Mancaruri cu carne

Chiftele

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 50 gr de unsoare. Chiflele se imbiba in lapte, dupa ce se scurg, se adauga la...

Chiftele
Mancare din carne de iepure
Mancaruri cu carne

Mancare din carne de iepure

Se ia carnea de iepure, se taie in 8 bucati se condimenteaza cu sare si piper. Bucatile de carne se prajesc in ulei fierbinte...

Mancare din carne de iepure
Gulas cu carne de vita
Mancaruri cu carne

Gulas cu carne de vita

Carnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...

Gulas cu carne de vita
Pastrav condimentat
Mancaruri cu peste

Pastrav condimentat

Se ia jumatate de margarina si se unge pastravul, in interior si pe exterior, dupa care se trece prin amestecul de faina cu...

Pastrav condimentat
Felii de crap cu usturoi
Mancaruri cu peste

Felii de crap cu usturoi

Feliile de crap se condimenteaza cu sare, piper si delikat si se aseaza intr-un bol una langa cealalta. Se adauga usturoiul...

Felii de crap cu usturoi
Raffaelo
Bomboane, figurine

Raffaelo

Se fierbe un sirop din apa si zahar. Se ia de pe foc si se amesteca cu margarina, se raceste. Se adauga laptele praf si nuca...

Raffaelo
Crenvursti cu cascaval
Aperitive cu carne

Crenvursti cu cascaval

Daca vrem sa oferim familiei aperitive gustoase, putem prepara crenvursti cu cascaval. Aceasta reteta este foarte delicioasa.

Crenvursti cu cascaval
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Tort cu ciocolata si zmeura

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Tort cu ciocolata si zmeura
Cele mai apreciate rețete
Gem de agrise
1
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Varza dulce calita (de post)
2
Mancaruri de post

Varza dulce calita (de post)

Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit

Varza dulce calita (de post)
Ciulama cu ciuperci
3
Mancaruri cu ciuperci

Ciulama cu ciuperci

Pentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...

Ciulama cu ciuperci
Ciulama de ciuperci si usturoi de post
4
Mancaruri de post

Ciulama de ciuperci si usturoi de post

Ciulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...

Ciulama de ciuperci si usturoi de post
Hribi cu usturoi
5
Mancaruri cu ciuperci

Hribi cu usturoi

Hribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...

Hribi cu usturoi
Parteneri
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
Briose cu afine - reteta de briose pufoase
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase