Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
O salata mai controversata, pentru iubitorii de fructe de mare
detalii rețetă—Din picioare(clesti) de raci imperiali decongelate si curatate am scos o farfurie de carne. Am amestecat carnea de
detalii rețetă—Daca pregatiti melci fierti este bine sa stiti ca acestia sunt mai gustosi incepand din octombrie pana in martie,
detalii rețetă—Pentru melcii prajiti in aluat se fierb melcii si se scot din scoica. Cu doua ore inainte se face un aluat ca de
detalii rețetă—Pentru pilaf de raci se fierb racii in apa cu sare. Dupa dorinta se poate adauga in apa zarzavat de supa si ceapa.
detalii rețetă—Pentru scordolea de raci se fierb racii. Se curata nucile de coaja si se piseaza bine intr-o piulita de piatra. Se
detalii rețetă—Pentru racii fierti se controleaza ca toti racii care trebuie pregatiti sa fie vii. Se fierbe atata apa intr-o oala
detalii rețetă—Crabii se fierb in apa cu sare, usturoiul pisat si radacina de ghimbir. Se adauga in apa canda, arediul iute
detalii rețetă—Racii se fierb in apa clocotita cu sare, se iau apoi cozile, se piseaza si se freaca cu 100 gr unt. Se pun la fiert
detalii rețetă—Se fierb fructele de mare in putina apa cu sare. Calamarul si caracatita se taie dupa gust, apoi se rastoarna in
detalii rețetă—Andivele se spala si se curata, varza rosie se taie fasii lungi iar branza se bate cu telul. Se adauga sare si
detalii rețetă—Crevetii decorticati si curatati se amesteca cu morcovul ras, telina taiata cubulete, ceapa tocata marunt si ouale
detalii rețetă—Se curata castravetele de coaja si se taie rondele fine. Se curata si se decorticheaza crevetii, apoi se stropesc
detalii rețetă—Molustele si custaceele se scurg de apa si se asaza pe un platou, in mijloc. Se fierbe orezul in apa cu sare si
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe