• taie rosiile, morcovii si sfecla cuburi si adauga-le in blenderul performant Oster Versa• peste acestea adauga
Supa crema de rosii, morcovi, sfecla si goji• curata si taie morcovii rondele• taie si ceapa verde marunt• introdu morcovii si ceapa in
Supa crema de morcovi si pesto de tarhon• taie rosiile cuburi mai mari• adauga-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu apa si busuiocul
Supa crema de rosii cu busuioc• curata sparanghelul si taie-l bucatele• adauga-l in blenderul performant Oster Versa, impreuna cu chilli, usturoi, apa,
Supa crema de sparanghel si chilli• taie rosiile cuburi si introdu-le in blenderul performant Oster Versa impreuna cu busuiocul si fresh-ul de portocale
Supa crema de rosii cu portocala• taie iepurele in bucati – separa pulpele si fileurile• stropeste-le cu ulei de masline si fresh de lamaie,
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune• fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime• asezoneaza-l cu sare, piper si adauga si chilli• pune
Rulada de muschiulet de porc cu prune• curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite• amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul de lamaie si...
Dulceata de pere• pune hartie de copt in vasul de ceramica al slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital• taie prunele
Clafoutis cu prune• scobeste merele cu un cutit, lasand cca 1 cm intact fata de baza• pune-le in slow cooker Crock
Mere coapte• curata si taie vita cuburi • curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi• toaca usturoiul si
Tocanita cu vita si dovleac• am folosit sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings • se curata lamaia de coaja
Limonada hidratanta made by Carmen Bruma• rumeniti bine pieptul de vitel intr-o tigaie, inainte de a-l introduce in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
Gulyas de vitel made by Adrian Hadean• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie• spalati ingredientele, curatati-le de coaja...
Smoothie energizant de sfecla made by Carmen Bruma• taiati caisele cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 2.4 L• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul
Dulceata de caise• macinati biscuitii fin, in tocatorul cu bol al Breville Hand Blender• amestecati-i cu scortisoara si apoi cu untul,
Tarta cu mere, crema de vanilie si scortisoara• eliminati excesul de grasime al pieptului de rata• taiati pieptul de rata cubulete• tocati usturoiul marunt•
Curry de rataLasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat, o mancare de sezon delicioasa.
Lasagna cu dovlecei, vinete, parmezan si cascaval afumat• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa cu sare
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale• coaceti usturoiul in cuptor• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte• puneti-o la fiert cu sare
Fasole batuta orientala Byesar• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati
Iaurt grecesc• puneti ardeii pe plita sau in cuptor la copt• tocati ciupercile cubulete marunte• odata copti ardeii, puneti
Zacusca cu ciuperci• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4
Branza proaspata• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati
Crema de branza din lapte de bivolita• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de prune• se curata de coaja pepenele galben, apoi se taie in bucatele mici• cubuletele de pepene galben se tin
Inghetata de pepene galben made by Carmen Bruma• taiati prunele cuburi si adaugati-le in vasul slow cooker Crock Pot 6L Digital Saute• adaugati zeama de lamaie,
Dulceata de pruneUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori