Sosul de rosii este usor de preparat. Aceasta reteta de sos o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu sosuri.
Sos curry de rosiiPentru aceasta tarta aveti nevoie de: unt, oua, zahar, faina, migdale, lapte, lamaie, portocale si frisca.
Tarta cu portocale delicioasaPentru deliciosul tort de ciocolata si rom aveti nevoie de oua, zahar, faina, cacao, ciocolata menaj, frisca, rom si trufe.
Tort cu ciocolata si romPrajitura cu suc de portocale este usor de facut. Ai nevoie de oua, faina, zahar, lapte, margarina si suc acidulat de portocale.
Prajitura cu suc de portocaleConopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte...
Conopida cu pesmet si smantanaIahnie de fasole este una dintre cele mai usoare retete de preparat. Contine, pe langa fasole, morcovi, ceapa, ardei gras,...
Mancare de fasole cu ceapa si morcovCiorba de legume este o mancare plina de vitamine atat de necesare organismului. Contine morcovi, patrunjel, ardei, conopida,...
Ciorba simpla cu legumeQuiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.
Quiche Lorraine cu aluat de foietajTarta cu samburi de pin si nuci de Pecan este o reteta simpla. Aceasta tarta mai contine, pe langa samburi de pin si nuci de...
Tarta cu samburi de pin si nuci de PecanSufleul de migdale este o reteta usoara si delicioasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de oua, lapte, vanilie, frisca,...
Sufleu cu migdale si friscaSufleul de broccoli este un exceptional preparat culinar. Pe langa broccoli, aceste mai contine cartofi, rosii si fishfingers.
Sufleu de brocoli cu fishfingersSpalam cartofii si ii punem la fiert. Ii decojim si ii taiem cubulete apoi ii rumenim in putin ulei. Punem rozmarin si putin...
Frigarui vegetaleAmestecam faina cu otetul dizolvat in putina apa si sare. Turnam apa cat incape, pana obtii un aluat omogen. Il lasam la...
Placintele cu ciuperciPrima data trebuie sa framantam margarina taiata cu bicarbonatul stins in otet, un praf de sare, apa calduta si faina...
Tarta cu legumePunem nautul la inmuiat in apa timp de 12 ore. Apoi se pune la fiert in apa cu un praf de sare, foile de dafin si crengutele...
Sos consistent de nautEste foarte simplu sa faci un aperitiv deliocios. Prima data trebuie sa scoateti samburii de masline, apoi ii taiati bucatele...
Aperitiv cu ansoaAceasta reteta este foarte usor de preparat. Pentru a pregati chec aperitiv cu oua avem nevoie de cascaval, parizer si oua.
Chec aperitiv cu ouaDaca vrei sa pregatesti aperitive delicioase, incearca aceasta reteta. Pentru a pregati sufleu de parmezan avem nevoie de...
Sufleu de parmezanSe rad dovleceii de coaja si se fierb in putina apa, se pun pe un fund sa se scurga, apoi se trec prin sita. Se pune untul...
Sufleu de dovleceiIn prima faza radem dovleceii de coaja, apoi ii spalam. Incepem sa ii taiem bucatele si ii punem la inabusit, impreuna cu...
Sufleu de dovlecei cu branza de vaciSufleul de cartofi cu branza este unul dintre cele mai bune aperitive, care se poate servi atat cald cat si rece. Pentru a...
Sufleu de cartofi cu branza sarataSpalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu...
Sufleu de spanacAceasta reteta este foarte usor de pregatit. Pentru a prepara sufleu de branza avem nevoie de telemea, cascaval, faina unt si...
Sufleu de branza telemea si cascavalSe fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se...
Rulada de carneSe fierb tare 3 oua, se curata de coaja si se pun deoparte. Ceapa taiata in cubulete se caleste in 50 g untura. Chiflele se...
Rulada de carneCapsunele se spala, se curata si se taie in patru. Zaharul se fierbe 3 minute cu coaja de portocala taiata fasii subtiri si...
Capsune cu sos de portocaleUntura, ouale si zaharul se bat spuma. Se adauga merele rase, nucile macinate, zaharul vanilat si faina amestecata cu praful...
Prajitura cu mereO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAndra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă! Creveți cu măsline în sos de vin, o combinație ușor de...
Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura